H2O - NDIX
Laat jouw glasvezel investering renderen

Zet nu de volgende stap voor jouw bedrijf!

Het NDIX-netwerk biedt een infrastructuur voor veilige verbindingen buiten het conventionele internet om. Deze afgeschermde netwerkomgeving stelt je in staat om veilige VLAN-verbindingen op te zetten met andere locaties en klanten, zonder blootstelling aan potentiële bedreigingen van buitenaf. Onze expertise stelt ons in staat om de volledige mogelijkheden van glasvezelconnectiviteit te benutten, waardoor jouw bedrijf klaar is voor de toekomst.

In lijn met onze gedeelde visie om betrouwbare en hoogwaardige diensten te leveren, stellen we je graag voor aan NiceCloud. Met hun kernwaarden van betrouwbaarheid, kwaliteit en voortdurende verbetering passen ze naadloos in onze missie om uw organisatie te ondersteunen. NiceCloud heeft bewezen zich te onderscheiden door hun inzet voor continuïteit en het vermogen om zich aan te passen aan de behoeften van bedrijven.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in de groeiende community van ondernemingen op het H20 bedrijventerrein, versterkt door de samenwerking met NDIX en de toegevoegde waarde van onze partner NiceCloud.

Interesse?

Heb jij interesse in de diensten van NDIX en het brede aanbod van dienstaanbieders? Vele bedrijven binnen Nederland gingen jou al voor. Bekijk onze tarieven en vraag vrijblijvend een offerte aan via ons klantenportaal. Je kan ook een account aanmaken als je (nog) geen klant bent bij NDIX.

Over NDIX

Al 20 jaar zorgen we ervoor dat bedrijven aangesloten kunnen worden op het private netwerk van NDIX. Via het NDIX-netwerk, kun je gebruik maken van de diensten die meer dan 140 ICT-dienstaanbieders aanbieden. De NOC afdeling van NDIX staat 24/7 klaar voor vragen en systeemondersteuning.  Dus wil je  een veilig en betrouwbaar bedrijfsnetwerk opzetten of wil je een afgeschermde verbinding met een partij waar je mee samenwerkt, dan kan dat voor je geregeld worden!

Meer informatie over NDIX is te vinden op onze website.

Over NiceCloud

“Het leveren van betrouwbare ICT-diensten voor een concurrerend tarief, vanuit een organisatie met continuïteit.”

NiceCloud samengevat in één zin. Onze betrouwbaarheid – in diensten, producten en service – en continuïteit zijn belangrijk voor jouw organisatie. Dit realiseren we door de juiste bezetting, het bijhouden van kennis en het verbreden van de capaciteit indien dit nodig is. Waarbij jouw bedrijf en werkprocessen altijd het uitgangspunt zijn.

Meer informatie over NiceCloud is te vinden op de website.