Buren - NDIX
Het is tijd voor snelle en veilige verbindingen!

Speciaal voor Buren

Jij wilt zonder zorgen werken binnen jouw ICT-omgeving. Dat is mogelijk! Het NDIX-netwerk is een afgeschermd netwerk waarover je buiten het internet om verbindingen – zogeheten VLAN’s – kunt opzetten met andere locaties en/of jouw klanten. Doordat hackers geen toegang tot private verbindingen kunnen krijgen, zijn deze verbindingen intrinsiek veilig. Door de brede kennis binnen ons bedrijf weten wij exact wat de mogelijkheden van glasvezelconnectiviteit zijn.

 

Met een NDIX-aansluiting heb jij toegang tot ons netwerk van partners die ICT-diensten aanbieden en verzeker jij je van een aansluiting die is voorbereid op de toekomst. Via ons klantportaal kies je uit het grote aanbod aan diensten, zoals internet, back-up, telefonie, van onze partners. Hierdoor ben je volledig flexibel in je keuze.

Interesse?

Ligt jouw bedrijf op de bedrijfsterreinen ’t Hulster (Buren), Beusichem, De Hofstede (Lienden) of Doejenburg 1 en 2 (Eck en Wiel en Maurik)? Dan ben je één van de ondernemers die kunnen profiteren van glasvezel!

Is jouw bedrijf gevestigd langs de glasvezelkabel die tussen de bedrijfsterreinen in ligt (zie rode lijn op kaart)? Dan kun je mogelijk ook aangesloten worden. Bekijk onze tarieven en vraag vrijblijvend een offerte aan via ons klantenportaal. Je kan ook een account aanmaken als je (nog) geen klant bent bij NDIX.

Al 20 jaar zorgen we ervoor dat bedrijven aangesloten kunnen worden op het private netwerk van NDIX. Via het NDIX-netwerk, kun je gebruik maken van de diensten die meer dan 140 ICT-dienstaanbieders aanbieden. De NOC afdeling van NDIX staat 24/7 klaar voor vragen en systeemondersteuning.  Dus wil je  een veilig en betrouwbaar bedrijfsnetwerk opzetten of wilt u een afgeschermde verbinding met een partij waar je mee samenwerkt, dan kan dat voor je geregeld worden!

Meer informatie over NDIX is te vinden op onze website.

Met het digitale platform van NDIX kies je voor snelheid van glasvezel, ongelimiteerde bandbreedtes, een zeer betrouwbaar netwerk én onze persoonlijke service. Digitale connectiviteit waarbij kwaliteit, snelheid en betrouwbaarheid voorop staan.

 

Leven en werken zijn enorm afhankelijk van digitale diensten en connectiviteit. In de toekomst zal dit alleen maar toenemen. Met onze connectiviteitsoplossingen zorg jij ervoor dat jouw bedrijf ook digitaal klaar is voor de toekomst!