Apeldoorn - NDIX
Het is tijd voor snelle en veilige verbindingen!

Speciaal voor Apeldoorn

U wilt zonder zorgen werken binnen uw ICT-omgeving. Dat is mogelijk! Met NDIX als netwerkleverancier, met Mulder Connect als dienstaanbieder en met Fiber Direct als glasvezelleverancier zijn bedrijven in Apeldoorn klaar voor de toekomst! Verschillende bedrijventerreinen binnen Apeldoorn kunnen gebruik maken van een speciale glasvezelactie met de hoogstaande kwaliteit van de 24/7 diensten van Mulder Connect en NDIX!

Mulder Connect is dé specialist op het gebied van elektrotechniek, data-infrastructuren en telecommunicatie. Al uw ICT-zorgen worden weggenomen door expertise met advies, aanleg en onderhoud van dit Apeldoornse familiebedrijf. Mulder Connect inschakelen is problemen uitschakelen!
Het NDIX-netwerk is een afgeschermd netwerk waarover u buiten het internet om verbindingen – zogeheten VLAN’s – kunt opzetten met andere locaties en/of partners waar u mee samenwerkt. Doordat hackers geen toegang tot private verbindingen kunnen krijgen, zijn deze verbindingen intrinsiek veilig. NDIX stond mede aan de basis van de introductie van glasvezel in Twente en heeft sindsdien meegeholpen aan de exponentiele groei van glasvezel in Nederland en Duitsland. Hierdoor weet NDIX exact wat de mogelijkheden van glasvezelconnectiviteit zijn.

Interesse?

Heb jij interesse in de diensten van NDIX en het brede aanbod van dienstaanbieders? Vele bedrijven binnen Nederland gingen jou al voor. Bekijk onze tarieven en vraag vrijblijvend een offerte aan via ons klantenportaal. Je kan ook een account aanmaken als je (nog) geen klant bent bij NDIX.

Over NDIX

Al 20 jaar zorgen we ervoor dat bedrijven aangesloten kunnen worden op het private netwerk van NDIX. Via het NDIX-netwerk, kun je gebruik maken van de diensten die meer dan 140 ICT-dienstaanbieders aanbieden. De NOC afdeling van NDIX staat 24/7 klaar voor vragen en systeemondersteuning. Dus wil je een veilig en betrouwbaar bedrijfsnetwerk opzetten of wil je een afgeschermde verbinding met een partij waar je mee samenwerkt, dan kan dat voor je geregeld worden!

Meer informatie over NDIX is te vinden op onze website.

Wie is Mulder Connect?

Mulder Connect is een stabiel ICT-bedrijf dat zijn sporen heeft verdiend op het gebied van IT, bedrijfstelefonie, data-bekabeling en mobiele telefonie. Als een Apeldoorns familiebedrijf ligt de oorsprong bij het elektrotechnische bureau dat in 1925 door A.M. Mulder is opgericht. In de huidige directie is de familie nog steeds vertegenwoordigd. Speerpunt binnen onze organisatie is hoogwaardige service voor onze klanten. Als Apeldoorns bedrijf voelt Mulder Connect zich sterk verbonden tot de stad. Het bedrijf zet zich intensief in zodat alle ondernemers de beschikking krijgen over de beste faciliteiten om hun organisatie te laten groeien en zo het bedrijventerrein een aantrekkelijke vestigingsplaats te houden. Zo blijft Apeldoorn aantrekkelijk en wordt er gezorgd voor een gezond ondernemersklimaat.

Meer informatie over Mulder Connect is te vinden op onze website.