Partners - NDIX

Samenwerken aan connectiviteit

NDIX Partners

Wij helpen onze partners om snel, eenvoudig en betrouwbaar connectiviteit in te kopen om zo hun eindklanten te kunnen bedienen met innovatieve ICT-diensten. Met onze gratis VLAN's ontsluit je jouw klanten en diensten via het NDIX netwerk. Door het opschalen van je bandbreedte is jouw groei ongelimiteerd!

Word onderdeel van het NDIX netwerk

Wij zijn er voor onze partners

Onze partners zijn heel divers; IT- en communicatie gerelateerde bedrijven. Veel partners gebruiken het NDIX netwerk als verlengstuk van hun eigen netwerk. Hiermee kiezen partners voor een betrouwbare partij waarbij ze op een zo eenvoudig mogelijke manier hun diensten aan eindklanten kunnen leveren. Door ons transparante model weet je vooraf precies wat je krijgt, zonder dat hier allerlei ingewikkelde technische modellen of datakanalen aan gekoppeld zijn. Dit doen we in samenwerking met de beste glasvezelpartners, waarbij we streven naar een eerlijke prijs voor iedere verbinding.

NDIX team werkt aan connectiviteit met partners

Hoe werkt het?

Leven en werken is enorm afhankelijk van digitale diensten en connectiviteit en dit zal in de toekomst alleen maar toenemen. Daarom optimaliseren en maximaliseren wij de beschikbaarheid van veilige digitale connectiviteit. Dit doen we voor en tussen bedrijven en instellingen in Nederland en Duitsland. Iedereen die zaken met ons doet krijgt toegang tot het hoogwaardige NDIX netwerk.

Toegang tot het NDIX netwerk kun je op verschillende manieren verkrijgen:

 • IT- en communicatiebedrijven kunnen een NDIX NNI (Network-to-Network Interface) aanschaffen. Met deze poort krijg je toegang tot het NDIX netwerk en kun je elke aangesloten partij voorzien van je eigen ICT-diensten.
 • IT- en communicatiebedrijven kunnen diensten afnemen van één (of meerdere) op het NDIX netwerk aangesloten partner(s).
 • Eindklanten krijgen door middel van hun NDIX verbinding, dan wel datacenterpoort, toegang tot het NDIX netwerk waarmee ze diensten kunnen afnemen bij de geregistreerde dienstaanbieders.
Partner samenwerking

Welk type partner ben jij?

Partner worden van NDIX kan op verschillende manieren. Maar in alle gevallen kies je met NDIX voor een betrouwbare partner met de meest actuele kennis in huis. Kennis die we graag met jou willen delen, zodat jij jouw klant optimaal kunt bedienen.

Wholesale partner

Als dienstaanbieder wil jij voor jouw eindklant de one-stop-shop zijn. Via het NDIX netwerk bereik je makkelijk al jouw klanten in Nederland en Duitsland. Samen kijken we waar jouw kansen en mogelijkheden in de markt liggen voor een succesvolle samenwerking. Op basis daarvan bepalen we gezamenlijk ons doel. De eindklanten hebben een contractuele relatie met jou als wholesale partner. Door deze samenwerking verzeker jij je van scherpe inkooptarieven voor je verbindingen. Daarnaast ondersteunen wij je op het gebied van marketing met gezamenlijke marketingacties en campagnes.

Reseller / Adviseur

Als ICT specialist ken jij de behoeftes van jouw klant als geen ander. Veiligheid en betrouwbaarheid spelen daarin meestal een grote rol. Door gebruik te maken van het NDIX netwerk kun jij een oplossing bieden voor elk type klant. Als reseller of adviseur hoef je zelf geen contracten af te sluiten, omdat NDIX deze rechtstreeks met de eindklant aangaat. Daarbij ondersteunen wij je bij jouw werkzaamheden met onze jarenlange kennis en expertise en met gezamenlijke marketingacties en campagnes.

Zakelijk glasvezel service

Redenen op partner te worden

 • Toegang tot ons grensoverschrijdende netwerk
 • MPLS redundant netwerk
 • Kostenloze VLAN’s non overbooked (1:1)
 • Je eigen diensten aanbieden aan meer dan 4.000 eindklanten
 • Onafhankelijk persoonlijk advies voor klantaanvragen
 • In ons portaal check je de aansluitmogelijkheden voor nieuwe klanten makkelijk en snel met onze postcode tool
 • Grote verscheidenheid aangesloten netwerken
 • Optimale betrouwbaarheid en service door ons eigen NOC (Network Operations Center) met 24/7 bereikbaarheid en support
 • Hoogwaardige en duidelijke SLA
 • Zakelijke connectiviteit voor iedere branche