Zakelijke klanten - NDIX

Jouw zakelijke connectiviteit klaar voor de toekomst

Zakelijke klanten

Bij het runnen van je onderneming speelt data een cruciale rol. Dat biedt veel kansen, maar ook bedreigingen. NDIX helpt ondernemers met veilige netwerkaansluitingen. Maximale snelheid gecombineerd met optimale zekerheid op meerdere locaties. Samen met onze partners zorgen wij ervoor dat ons aanbod perfect aansluit op jouw behoefte. Of het nu gaat om internet, telefonie, cloud connectiviteit of een complex bedrijfsnetwerk, wij hebben de best passende oplossing!

Met ons eigen Network Operations Center monitoren wij ons netwerk 24/7. Dankzij dit NOC kent ons netwerk een extreem hoge stabiliteit en is een up-time van 100% geen uitzondering!

Zakelijke connectiviteit branches

Onze klanten

Voor NDIX is iedere klant uniek. We zijn actief in de profit en non-profit markt voor zowel publieke als private organisaties. Omdat iedere branche haar eigen specifieke uitdagingen kent voor optimale zakelijke connectiviteit, investeren wij in het know-how van onze medewerkers, zodat zij in staat zijn om met hun kennis van de markt een goed en gedegen advies te geven.

Persoonlijk advies over zakelijke connectiviteit

Waarom kiezen voor NDIX

  • Zakelijke connectiviteit voor iedere branche
  • Zeer betrouwbaar netwerk, waardoor je bedrijfscontinu├»teit gewaarborgd is
  • Eigen NOC (Network Operations Center) met 24/7 bereikbaarheid en support
  • Hoogwaardige en duidelijke SLA
  • In ons klantenportaal kies je gemakkelijk en snel uit meer dan 140 verschillende dienstaanbieders
  • Onze locaties bevinden zich in Nederland, Duitsland en daarbuiten. Ook jouw bedrijfsnetwerk kan grensoverschrijdend worden ingericht
  • Onafhankelijk en persoonlijk advies op basis van relevante kennis van de markt