Over NDIX - NDIX

Ontmoet NDIX

NDIX sluit bedrijven in Nederland en Duitsland aan op haar netwerk via glasvezelverbindingen. Hiermee kunnen zij onderling met elkaar verbonden worden, om vestigingen te koppelen en/of om samen te werken. Ook kunnen zij gebruik maken van een breed en concurrerend aanbod van ICT-diensten van meer dan 140 Nederlandse en Duitse leveranciers. We realiseren betrouwbare en veilige verbindingen voor zakelijke connectiviteit die 24/7 door ons eigen NOC proactief worden beheerd.

 

 

 

Vergelijk jouw IT-omgeving eens met een huis. Je wilt je graag veilig voelen thuis en het goed af kunnen sluiten wanneer je er niet bent. Doe je dit ook met jouw netwerk? Waarschijnlijk niet. En je bent niet de enige. Het internet is van iedereen. We kunnen razendsnel verbindingen leggen en informatie delen, maar toch zijn veel IT-omgevingen slecht beveiligd. Soms staat de spreekwoordelijke voordeur zelfs wagenwijd open. Net als thuis hoeft er maar één persoon met verkeerde bedoelingen langs te komen die zo’n open deur als een kans ziet.

 

We zijn tegenwoordig enorm afhankelijk van digitale diensten en connectiviteit. In de toekomst wordt dat voor iedereen en in alle branches nog veel belangrijker. De groei van de economie en de ontwikkelingen in de maatschappij gaan hand in hand met het gebruik van digitale diensten die afhankelijk zijn van een solide infrastructuur. Zij versterken elkaar over en weer.

 

Op dit moment is het helaas nog vaak de standaard dat het netwerk open is, tot er zich een situatie voordoet waarop als reactie het netwerk wordt gesloten. Bij NDIX zien we dat het omdraaien van deze houding niet alleen veel praktische voordelen met zich meebrengt, maar ook het gevoel van vrijheid. Je kunt je digitaal weer veilig voelen en bent in controle over wie je toegang geeft. Bij NDIX spreek je altijd mensen met kennis van zaken. Op ieder niveau. We blijven onze diensten verbeteren. Vanuit wensen van de opdrachtgever, ontwikkelingen in wetgeving en onze eigen visie op de toekomst van IT. Mocht je een vraag hebben, dan krijg je bij ons ‘gewoon’ een persoon aan de lijn. Geen ingewikkelde keuzemenu’s of lange wachttijden. Snel actie ondernemen met behulp van korte lijnen is een werkwijze die het best bij ons én onze opdrachtgevers past.

Kantoor van NDIX in Enschede

Overal en altijd

Hoewel NDIX voornamelijk actief is in Nederland en Duitsland, is het mogelijk om overal ter wereld een NDIX-aansluiting te krijgen. Via onze kantoren in Enschede en Münster bedienen we jou met alle plezier en lossen we jouw vraagstukken over connectiviteit graag op. Overal en altijd een veilige verbinding: dat is onze belofte aan de klant. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

twee collega's zijn aan het werk achter hun computer

De medewerkers van NDIX

Onze beloftes worden waargemaakt door een ambitieus en hardwerkend team aan medewerkers die dag in en dag uit hun best doen om de gebruiker een zo goed mogelijke ervaring te geven. Van ons NOC tot aan de salesafdeling en van de automatiseringafdeling tot aan de marketingmedewerker wordt er aan dit doel gewerkt.

Relined

Aandeelhouder NDIX

NDIX is onderdeel geworden van Relined Fiber Network. Door deze overname kunnen wij onze klanten en partners nog meer mogelijkheden bieden in zowel Nederland, Duitsland als daarbuiten. Met de combinatie van Relined Fiber Network en NDIX kunnen we samen een nog sterkere en veerkrachtigere infrastructuur bieden, waardoor we onze klanten en partners kunnen blijven ondersteunen met toonaangevende connectiviteitsoplossingen.

Glasvezel connectiviteit in Duitsland

NDIX in Duitsland

Al sinds de oprichting van NDIX in 2001 zijn we nauw verbonden met de glasvezel in Duitsland. Met het merk GigabitCities verbindt NDIX meerdere Duitse plaatsen aan het snelle en veilige glasvezel van NDIX om zakelijke connectiviteit in Duitsland te bieden. Vanuit ons kantoor in Münster zorgen we ervoor dat ook Duitse bedrijven de vele voordelen van glasvezel ondervinden. Voor meer informatie over de Duitse kant van NDIX, kunt u kijken op onze Duitse website.

Ons netwerk in kaart

Met meer dan 110 Points of Presence (PoP) in Nederland en Duitsland, biedt NDIX in beide landen redundante verbindingen aan die u de toekomst van bedrijfsvoering laten ervaren. Een interactieve versie van deze netwerkkaart is momenteel in ontwikkeling. De huidige versie van de kaart kun je hier vinden.

Het NDIX team werkt aan het leveren van een optimale glasvezelverbinding en connectiviteit
OVER ONS

Ook komen werken bij dit prachtige team?

Zoek jij een werkgever die jou volop ruimte geeft voor eigen inbreng, waar je jezelf voortdurend kunt ontwikkelen en er naast hard werken ook volop tijd is voor ontspanning? Wie weet zien we jou dan snel als nieuwe collega! Kijk nu op onze ”Werken Bij”-pagina!