Klantenportaal - NDIX

Creëer meer inzicht en controle

NDIX
Klantenportaal

Benieuwd naar de mogelijkheden van een NDIX verbinding op jouw locatie? Of ben je al klant en wil je meer inzicht in je contract of een nieuwe VLAN aanmaken?

Via een account op ons klantenportaal heb je in één oogopslag overzicht en regel je alles rondom je verbinding snel en gemakkelijk. Ook als je nog geen klant bent bij NDIX is het mogelijk om een account aan te maken en gebruik te maken van de functionaliteiten van het klantenportaal, zoals onze postcodetool.

Jouw mogelijkheden in één oogopslag

De Postcodetool

Benieuwd of NDIX een aansluiting kan leveren op jouw locatie? Dit controleer je makkelijk via de postcodetool. Na het invullen van je postcode krijg je direct de beschikbare beschikbare bandbreedtes, kwaliteit, maandelijkse kosten, eenmalige kosten en last mile carrier te zien. Selecteer de voor jouw organisatie geschikte optie(s) en vraag direct een offerte aan. Voor adressen buiten Nederland doe je via de postcodetool gemakkelijk een prijsopvraag bij onze sales-afdeling.

Creëer inzicht in je aansluiting

Contracten inzien

In het klantenportaal je jouw contracten gemakkelijk terug en krijg je direct een overzicht van alle belangrijke informatie, waaronder status, startdatum contract, poortnummers, gekoppelde contactpersonen, technische informatie en een dynamisch overzicht van het verkeer over je aansluiting. Zo zie je in één oogopslag de performance van jouw aansluiting. Naast deze informatie kan je vanuit je contract eenvoudig een (nieuwe) VLAN aanvragen.

Direct contact opnemen met meer dan 120 dienstaanbieders

Dienstaanbiedersoverzicht

Met een NDIX-aansluiting heb je toegang tot een groot aanbod aan dienstaanbieders, die via het NDIX netwerk voor jouw onderneming beschikbaar zijn. Benieuwd welke diensten leveren op jouw aansluiting en een oplossing vinden die bij jouw organisatie past? Vergelijk de verschillende dienstaanbieders in ons overzicht, filter op categorieën diensten die relevant zijn voor jouw organisatie en neem gemakkelijk contact op met dienstaanbieders om diensten aan te vragen.

Nog geen account op ons klantenportaal maar wel benieuwd welke diensten over een NDIX aansluiting geleverd kunnen worden? Via deze pagina kun je het dienstaanbiedersoverzicht ook zonder account bekijken. Om contact op te kunnen nemen met dienstaanbieders heb je wel een account op ons klantenportaal nodig.

Nieuwe verbindingen leggen

VLAN aanvragen

Op ons klantenportaal kun je verbindingen leggen met andere locaties om bijvoorbeeld bedrijfslocaties te koppelen of ICT-diensten af te nemen. Deze verbindingen brengt NDIX tot stand met een VLAN (Virtual Local Area Network) tussen 2 partijen. Het laten configureren van VLAN’s is voor NDIX klanten kosteloos. Op gekoppelde netwerken van derden kunnen echter andere financiële voorwaarden gelden. Houd goed in de gaten of dit inderdaad het geval is bij het aanvragen van een gewenste koppeling.