Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.

Rodin Group

Contactgegevens aanbieder

Rodin Group
Anna Kruizenga
De Verbetering 1
9744 DZ Groningen
Nederland

0880117800

http://www.rodin-group.com/

Informatie over de aanbieder

Rodin Group is een zakelijke internet- en accessprovider in Nederland en Duitsland. Rodin Group bestaat uit verschillende onderdelen, te weten: Rodin Broadband, Rodin Connect, Rodin Telecom en Rodin Events.

Rodin Group is uniek vanwege een eigen hybride netwerk dat zowel uit glasvezel en straalverbindingen bestaat. Waar mogelijk voorziet Rodin internetontsluiting via glasvezel. Wanneer glasvezel economisch onrendabel is, kan een straalverbinding ingezet worden welke kwalitatief vergelijkbaar is met een glasvezelverbinding. Dit houdt in dat de acces niet alleen bekabeld geleverd kan worden, maar ook draadloos. Hierdoor kunnen locaties die geen beschikking hebben over breedband en waar er onvoldoende aanbod is van (betrouwbaar) internet, de zogeheten buitengebieden, door Rodin ontsloten worden via straalverbinding of als back up/redundante oplossing.

Is er geen zakelijk snel internet mogelijk op uw locatie? Wij hebben dé oplossing! Neem voor meer informatie contact met ons op via sales@rodin-group.com of 088-0117800 en laat u adviseren over de mogelijkheden.

Dienstoverzicht van aanbieder

  • Internet
  • Koppelen van vestigingen

Kaart

map

Contact opnemen

Neem contact op met deze aanbieder