Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.

Keenondots

Contactgegevens aanbieder

Keenondots
Kopersteden 24-6
7547 TK Enschede
Nederland

http://www.keenondots.com

Informatie over de aanbieder

Over Keenondots

Bij Keenondots leveren we zowel cloud diensten als managed services. Onze cloud diensten bieden we voornamelijk aan via onze partners terwijl we onze managed services hoofdzakelijk aanbieden aan onze (groot) zakelijke klanten.

Ons brede scala aan klanten bestaande uit zowel internationale multinationals als lokale aanbieders van IT- oplossingen hebben allen de behoefte aan een persoonlijk en klantgerichte benadering.

We streven altijd naar een duurzame relatie met zowel onze klanten als onze partners. Die focus zit in onze kernwaarden verankerd. Hoe zo’n duurzame relatie ontstaat? Simpel. Door ons werk goed te doen. Door alles goed te regelen. Altijd. Tot in de puntjes.

Kernwaarden

De basis van ons succes zit verankerd in onze kernwaarden. Alles wat we doen staat in het teken van ons kernwaarden:

Persoonlijk
Wij streven altijd naar een persoonlijke relatie met al onze klanten en partners. Wij geloven dat onze klantvriendelijkheid en service leiden tot duurzame en vruchtbare relaties. Klanten en partners kunnen ons daarom altijd direct benaderen voor vragen. Graag zelfs!

Flexibel
Geen klant of partner is hetzelfde. Daarom proberen we proactief met klanten en partners mee te denken en zodoende voor ieder klant maatwerk te leveren en te kunnen ontzorgen. Dat kan alleen met een flexibele instelling die zich uit in hele praktische zaken zoals service buiten de standaard kantooruren.

Vakkundig
Wij zijn experts in de diensten leveren en streven naar kwaliteit in alles wat we doen. Betrouwbaarheid, accuratesse en zekerheid staan bij ons hoog in het vaandel. We hebben een uitgesproken visie over ontwikkelingen in de markt en vertalen die naar passende totaaloplossingen voor onze klanten. Onze kennis van nieuwe technologieën is daarom altijd up-to-date.

Dienstoverzicht van aanbieder

  • Back-up en storage
  • Bewaking en beveiliging
  • Externe applicaties
  • Hosting en co-locatie
  • Internet
  • Koppelen van vestigingen

Kaart

map

Contact opnemen

Neem contact op met deze aanbieder