Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.

Flexyz - FLEXIBLE IT SOLUTIONS

Contactgegevens aanbieder

Flexyz
Dhr. J. Hilgenkamp
Oosteinde 27
3842DR Harderwijk
Nederland

088 0353 999

http://www.flexyz.com

Informatie over de aanbieder

Flexible IT solutions

Flexyz is een innovatief bedrijf dat al 15 jaar IT-oplossingen ontwikkelt. Oplossingen volledig afgestemd op het bedrijfsproces van de klant. Op een snelle en effectieve wijze levert Flexyz maatwerkproducten voor informatie- en communicatietechnologie. Een optimale pasvorm tussen de specifieke situatie van uw organisatie en de beschikbare technologie staat centraal. De volledige dienstverlening van Flexyz is gecertificeerd conform de ISO 9001 en 27001. Hiermee bent u verzekerd van een betrouwbare IT partner.

Maatwerk IT

Flexyz ontwikkelt flexibele softwareoplossingen volledig afgestemd op uw bedrijfsproces. Betrouwbaar, onafhankelijk en duurzaam. Zonder de bekende ‘nadelen’ van maatwerk. Dit alles snel en effectief gerealiseerd. Verandert uw organisatie? Uw Flexyz maatwerkproduct er klaar voor. Dat doen wij door innovatieve technologie en de kennis van onze partners te gebruiken. Onze applicaties maken gebruik van open standaarden en zijn klaar voor ‘de Cloud’.

Netwerk infrastructuur

Samen met onze partners IBM en Juniper Networks heeft Flexyz voor elke netwerkuitdaging een oplossing! Zo kunt u uw netwerken maximaal beveiligen tegen zo laag mogelijke kosten. U kunt bij Flexyz terecht voor infrastructuurbeveiliging, inclusief Firewall/VPN oplossingen, IPS systemen, SSLVPN, switching en routing oplossingen. Uw gehele infrastructuur uitbesteden (Infrastructure as a Service)? Ook dan is Flexyz uw partner!

Flexyz is uw professionele hosting provider

Met full service hosting maakt u gebruik van één van onze servers. Flexyz zorgt voor updates van het besturingssysteem en het applicatiebeheer. Ook eventuele storingen worden door ons opgelost. U heeft er geen omkijken meer naar!

Dienstoverzicht van aanbieder

  • Back-up en storage
  • Beheersdiensten
  • Externe applicaties
  • Hosting en co-locatie
  • Internet
  • Koppelen van vestigingen
  • Sectorspecifieke diensten

Kaart

map

Contact opnemen

Neem contact op met deze aanbieder