4/5G Zakelijk Internet - NDIX

Zorg dat uw zakelijk netwerk redundant is aangesloten met

4/5G Zakelijk netwerk

4/5G Zakelijk Internet

Stelt u zich eens voor: plotseling zit u een dag zonder internet. Of een week. Dat kan iedere organisatie overkomen. Storingen op glasvezel en kabel zijn nu eenmaal onvermijdelijk, overal in Nederland. Voor ondernemingen die geen risico’s willen lopen is 4G Zakelijk Internet Back-up de ideale verzekering. Deze dienst neemt al het vitale internetverkeer over zodra uw vaste lijn u in de steek laat. Zo blijven essentiële bedrijfsprocessen via internet ongestoord beschikbaar, zoals Cloudapplicaties en telefoonverkeer.

4g en 5g connectiviteit als backup voor bedrijven.

In de huidige digitale wereld zijn vitale werkprocessen steeds vaker afhankelijk van een betrouwbare internetverbinding. Een storing in de internetverbinding kan grote gevolgen hebben, zoals omzetverlies, productiestilstanden en zelfs levensgevaarlijke situaties.

Een manier om de kans op uitval van de internetverbinding te verkleinen, is het hebben van een redundante backup aansluiting. Een redundante aansluiting is een tweede internetverbinding die ingezet kan worden als de primaire internetverbinding uitvalt.

Voor meer informatie neem dan contact op met sales@ndix.net