Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.

Uitgelicht: Webcasting van iGlow Media

25 oktober 2013 10:22

Samen met partner iGlow Media verzorgde NDIX het live-streamen van het herdenkingsconcert dat op 4 mei 2013 gegeven werd in de Grote Kerk in Enschede. Hieronder vindt u meer informatie over de diensten van iGlow Media.

Vergroot het bereik van uw evenement
Als u een evenement organiseert wilt u zoveel mogelijk mensen uit uw doelgroep bereiken. iGlow Media kan uw bereik aanzienlijk vergoten, zonder extra meerwerk voor u of uw organisatie. Hoe dan? Dat doen wij door uw evenement live uit te zenden; een zogenaamde webcast.

Webcasting is het live uitzenden van een evenement in beeld en geluid via internet. Een webcast is een erg effectief en sterk online communicatiemiddel om het bereik van een evenement te verveelvoudigen. Koppel uw live-uitzending aan uw social media kanalen en ‘you’re in business’. Stream het op uw website, lever het aan bij TV-kanalen en websites, stuur het naar smartphones, tablets of LED-schermen, of stel het beschikbaar op Facebook.

Het resultaat: extra bereik en meer betrokkenheid van uw doelgroep door online interactie. Daarnaast is een webcast is on-demand beschikbaar voor iedereen die de live uitzending heeft gemist of niet bij heeft kunnen wonen. Zo verlengt u de looptijd van uw evenement.

Webcasting is toegankelijk voor iedereen met een internetverbinding. Andere voordelen van webcasting zijn:

  • kijkcijfers per uitzending direct inzichtelijk,
  • geschikt voor elke willekeurige website,
  • online interactie met kijkers d.m.v. bijvoorbeeld social-media feed, chatbox en skype,
  • innovatieve en eigentijdse manier van communiceren,
  • ontsluit het evenement voor minder mobiele doelgroepen,
  • uitstekende adverteermogelijkheden zoals pre-roll, gesponsorde content, of logo’s in de interface.

iGlow Media is een voorloper in deze nieuwe vorm van beelddistributie. Wij hebben ervaring in het live-uitzenden van grote en kleine evenementen. Kijk hier naar onze aftermovie van de webcast van het Bevrijdingsfestival.

Voor meer informatie zie www.iglowmedia.nl of bel naar 038 454 95 96.