Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.

Startsein aanleg glasvezel Stepelo op 15 januari

22 december 2014 11:59

Op 15 januari vindt de officiële start plaats van de aanleg van het glasvezelnetwerk op bedrijventerrein Stepelo in Haaksbergen. Het glasvezelnetwerk zal gekoppeld worden op de digitale marktplaats van NDIX. Daar kunnen de bedrijven hun keuze maken uit het ICT-dienstaanbod van meer dan 80 aanbieders.

De bedrijvenvereniging Stepelo heeft de afgelopen twee jaar hard gewerkt aan de realisatie van het glasvezelproject op het bedrijventerrein. Oost NV heeft met Stichting Glasvezel Oost Nederland ondersteuning verleend en de Provincie Overijssel heeft een lening en subsidie verstrekt.

Koppeling met NDIX
Daarnaast is P.I.M. is verantwoordelijk voor de engineering en organisatie en er zijn contracten afgesloten met TReNT en NDIX voor de koppeling van het netwerk op de digitale marktplaats voor ICT-diensten. Het cameranetwerk op het terrein zal ook worden aangesloten op het glasvezelnetwerk.

Startsein
Op 15 januari wordt het feestelijke startsein gegeven voor de aanleg van het netwerk. Geïnteresseerden zijn vanaf 15.30 uur van harte welkom bij Autoservice Stepelo, Textielstraat 26 in Haaksbergen.

Meer informatie vindt u ook op de website van Bedrijvenpark Stepelo.