Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.

NDIX sponsort Zwarte Cross Lichtenvoorde

22 juli 2013 09:00

Samen met TReNT Glasvezel sponsort NDIX de komende drie jaren de breedbandverbinding van het Zwarte Cross Festival dat in 2013 van 26 t/m 28 juli in Lichtenvoorde plaatsvindt. TReNT voorziet het terrein van een glasvezelverbinding en NDIX levert de koppeling naar de digitale marktplaats waar ICT-diensten zullen worden afgenomen.

De NDIX-koppeling wordt voornamelijk gebruikt voor internetverbindingen voor het kantoor van de organisatie en internettoegang op het VIP-terrein. Ook TV-zender BNN en radiozender 3FM zullen de internetverbinding gebruiken bij de registratie van het evenement tijdens diverse uitzendingen vanaf het festivalterrein. De internetverbinding wordt geleverd door DLA ICT en PE NetLogics.

De Zwarte Cross is het grootste motorcrossevenement ter wereld en biedt daarnaast een bizarre mix van muziek, stunts, theater, humor en veel gekte en spektakel. Bij de vorige editie in 2012 verwelkomde het festival meer dan 150.000 bezoekers. De zeventiende editie wordt gehouden van vrijdag 26 juli tot en met zondag 28 juli 2013 op het festivalterrein De Schans in Lichtenvoorde in de Achterhoek. Op het programma staan ruim 150 bands en 1.000 theaterartiesten.

Meer informatie over de Zwarte Cross: www.zwartecross.nl