Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.

Eerste klanten in Gronau aangesloten

08 juli 2014 10:45

Na een succesvolle vraagbundeling van Stadtwerke Gronau en NDIX, worden de bedrijventerreinen Epe-Nord, Epe-Süd en Am Berge en Schürblick in Gronau momenteel voorzien van het glasvezelnetwerk. In september zullen alle 30 klanten aangesloten zijn. De eerste klanten zijn inmiddels aangesloten en de reacties zijn zeer positief.

Rainer Hisker, ICT Manager van het Rock’n’Popmuseum in Gronau is zeer tevreden over de nieuwe glasvezelaansluiting: “Glasvezel is de toekomst. Alleen over glasvezel zal er in de toekomst snel internet beschikbaar zijn. Via Stadtwerke Gronau en NDIX konden we kostenefficiënt een aansluiting afnemen. We zullen onze glasvezelverbinding gaan gebruiken voor het uitzenden van internetconcerten, maar ook voor het koppelen van onze nevenlocaties op onze terminalserver.”

De aansluiting is zonder problemen tot stand gekomen, meldt Hisker: “De glasvezelaanleg verliep voorspoedig. We werden doorlopend goed op de hoogte gehouden over het verloop.” Alle bedrijven op de vier bedrijventerreinen kunnen aansluiten op het glasvezelnetwerk. Over de mogelijkheden informeert Ulrich Funke van NDIX u graag. Neem contact op via 053 711 41 50 of u.funke@ndix.net.