NDIX Behaalt BSI ISO9001 Certificaat - NDIX

Enschede (NL), 22-01-2024

NDIX Behaalt BSI ISO9001 Certificaat

Met trots kondigt NDIX aan dat wij het BSI ISO9001 certificaat hebben behaald, een belangrijke mijlpaal die onze aan kwaliteit en klanttevredenheid onderstreept.


Het Belang van ISO9001

In een voortdurende inspanning om onze diensten en bedrijfsprocessen te optimaliseren, is NDIX nu officieel erkend met het ISO9001 certificaat, uitgegeven door het British Standards Institution (BSI). Dit certificaat is internationaal erkend en staat symbool voor een organisatie die voldoet aan de eisen van klanten en andere relevante stakeholders, terwijl ze zich continu inzet voor verbetering.

De ISO9001 certificering is geen eindpunt, maar een nieuw beginpunt. Het onderstreept onze vastberadenheid om consistent hoogwaardige diensten te leveren en stelt ons in staat om onze bedrijfsvoering continu te verbeteren ten behoeve van onze klanten.

Het behalen van deze certificering was een intensief proces waarbij de betrokkenheid van ons gehele team van cruciaal belang waren. Wij hebben onze processen grondig geƫvalueerd en geoptimaliseerd om te voldoen aan de strenge eisen van de ISO9001 norm. Dit certificaat bevestigt onze professionaliteit en betrouwbaarheid in de markt.

Vooruitkijken

NDIX is dankbaar voor de inzet en het harde werk van alle medewerkers, wiens inzet dit succes mogelijk heeft gemaakt. Ook bedanken we onze klanten en partners voor hun vertrouwen in onze diensten. Wij zien dit certificaat als een belofte aan hen om onze hoge standaarden in kwaliteit en service te blijven handhaven en verbeteren.

BSI ISO9001