NDIX aan tafel bij het MSP Café - NDIX

4 oktober 2022

NDIX aan tafel bij het MSP Café

NDIX bij het MSP Café. Op donderdag 29 september 2022 schoof Peter Lenten aan tafel bij het MSP Café om te praten over het NDIX netwerk en hoe je er voor kan zorgen dat jouw connectiviteit open, veilig en betrouwbaar is.

Het MSP Café is een interactief Internet TV programma. Voor en door Management Service Providers (MSP’s). Maandelijks ontvangen moderators Richard Bordes en HP van Tilburg gasten uit de wereld van MSP bij een ISP, Vendor of distributeur op locatie. In een uur durende digitale talkshow worden, afgewisseld door muziek, steeds weer nieuwe gasten aan het woord gelaten over alle trends en ontwikkelingen in de wereld van MSP’s.

Donderdag 29 september vond het MSP café weer plaats. Ditmaal bij onze partner Speakup in Enschede. Het volledige MSP café is te vinden via het YouTube kanaal van MSP Café.

Ook Peter Lenten was een van de gesprekspartners van Richard Bordes. Peter vertelt in het gesprek over het NDIX netwerk en hoe je er voor kan zorgen dat jouw connectiviteit open, veilig en betrouwbaar is. Zeker voor veel MKB bedrijven valt er nog een slag te halen in het beter beveiligen van de dataconnectiviteit.

MKB’er of benieuwd wat jij kan doen om jouw dataconnectiviteit beter te beveiligen? Lees 7 misverstanden over een veilige verbinding in onze whitepaper ‘Snelle en veilige dataverbindingen’.

Download whitepaper