Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.

Bedrijfslocaties verbinden

Heeft u meerdere bedrijslocaties in Nederland en/of Duitsland? Meerderde vestigingen die met elkaar samenwerken? Verbind de verschillende locaties met elkaar met een glasvezelverbinding tot één supersnel en veilig bedrijfsnetwerk. Zo kun je de ICT-infrastructuur centraal inrichten en kunnen alle medewerkers op dezelfde server werken. Data kan veilig en makkelijk gedeeld worden tussen verschillende vestigingen. Check via de postcodecheck of er glasvezel bij jou aanwezig is.

Nog geen glasvezel aanwezig?

Indien een bedrijfslocatie nog niet aangesloten is op een glasvezelnetwerk verbonden met NDIX, zal er eerst een glasvezelverbinding van deze locatie naar de dichtstbijzijnde NDIX-locatie worden gelegd. In deze locatie (vaak een datacenter of wijkcentrale bij u in de buurt) worden de glasvezels aangesloten op een poort op onze switch: uw NDIX-poort. Bel of mail ons, we vertellen je er graag meer over.

Postcodecheck glasvezel

Doe de glasvezel check! Ligt er zakelijk glasvezel op de gewenste locatie? Vul hier de postcode, huisnummer en eventueel toevoeging in om de beschikbaarheid te checken.

PDF Netwerk overzichtskaart afbeelding