Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.

Veilig verbinden met de cloud

Maak je clouddiensten snel en eenvoudig integraal onderdeel van je ICT-infrastructuur. Je bedrijfsnetwerk wordt over het veilige NDIX-netwerk verbonden met de diensten van cloudproviders zoals Microsoft Azure, Google Cloud, Amazon Web Services, Alibaba, Oracle, Salesforce en SAP. Dat is NDIX Cloud Connect: veilig, zeker en snel.


Snel en gemakkelijk cloudconnectiviteit  

Bereik de cloud waar je je ook bevindt en maak snel en gemakkelijk verbinding. Transporteer je bedrijfsgegevens eenvoudig tussen wereldwijde locaties. Je krijgt directe, ultra-low latency netwerktoegang tot de services die je nodig hebt. Met NDIX Cloud Connect maak je wereldwijd snel en gemakkelijk connectie met de gewenste cloudprovider.


Dynamische cloudconnectiviteit aangepast aan jouw wensen

Je wilt snel en flexibel verbinden met en tussen verschillende clouds. Dat kan met NDIX Cloud Connect. Maak verbinding tussen landen, continenten en schaal met je bedrijf naar nieuwe markten. Je verbinding is dynamisch en aan te passen wanneer je wilt. Je organisatie kan steeds meegroeien, aangepast aan de wensen en eisen die je op dat moment hebt. Waar je locaties ook gevestigd zijn, met NDIX Cloud Connect kan je altijd en overal verbinding maken zoals jij dat wilt.

NDIX Cloud Connect

Postcodecheck glasvezel

Doe de glasvezel check! Ligt er zakelijk glasvezel op de gewenste locatie? Vul hier de postcode, huisnummer en eventueel toevoeging in om de beschikbaarheid te checken.

ndix-partner-brochure-7