Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.

De digitale marktplaats

Er is heel veel mogelijk op onze digitale marktplaats. Hieronder in vogelvlucht de mogelijkheden. Wilt u nog meer weten? Lees dan verder op onze website of zoek uw vraag bij de veelgestelde vragen. U kunt ook rechtstreeks contact met ons opnemen, wij helpen u graag verder!

In het kort de kenmerken van de digitale marktplaats

  • Point-to-multipoint grensoverschrijdend netwerk
  • Kosteloze VLAN’s
  • Meerdere diensten en aanbieders over één glasvezel
  • Non-overbooked (1:1)
  • Redundant MPLS netwerk
  • Duidelijke SLA (99,9% beschikbaarheid per VLAN)
  • 24/7 NOC-support

ICT-diensten afnemen Maximale keuze en vrijheid

Met een aansluiting op onze digitale marktplaats krijgt u toegang tot meer dan 90 ICT-dienstaanbieders. Een aansluiting bestaat uit een NDIX poort, indien gewenst samen met een glasvezel-verbinding naar uw bedrijfslocatie(s). U kiest zelf welke ICT-diensten u bij welke aanbieders wilt afnemen en u sluit zelf de contracten daarvoor af. U kunt zonder problemen van aanbieder veranderen of diensten van meerdere aanbieders tegelijkertijd gebruiken, terwijl u van dezelfde aansluiting gebruik blijft maken.

Beschikbare ICT-diensten het dienstaanbod op de marktplaats

Er zijn weinig ICT-diensten die niet op de digitale marktplaats worden aangeboden. Het aanbod omvat basisdiensten als internet, telefonie, televisie, back-up en kantoorautomatisering. Daarnaast worden diensten als camera- en objectbeveiliging, SaaS, clouddiensten en pinnen aangeboden. Ook sectorspecifieke diensten als elektronische leeromgevingen, digitale gemeente-loketten en zorgdiensten zijn beschikbaar. Zoek in het dienstaanbod naar de combinaties die voor uw organisatie belangrijk zijn. Mist u een dienst of aanbieder in het aanbod? Neem dan contact met ons op. Wij zoeken de mogelijkheden voor u uit.

Het NDIX-netwerk groot bereik ook via andere netwerken

Ons netwerk bevindt zich in Nederland en in Nordrhein-Westfalen en Niedersachsen in Duitsland. Het is opgebouwd uit eigen infrastructuur en koppelingen met andere netwerken. Met een aansluiting op NDIX krijgt u direct toegang tot het volledige netwerk inclusief de gekoppelde netwerken van derden. In ons netwerk is een groot aantal datacenters gekoppeld.

Smartcity

Postcodecheck

Vul hier postcode, huisnummer en eventueel toevoeging in om de beschikbaarheid van een NDIX-aansluiting te checken.

Bekijk ook

Algemene brochure met meer informatie over NDIX en de digitale marktplaats voor zakelijke ICT-diensten: