Service voor
Onze Partners

We stimuleren snelle en veilige digitale connectiviteit voor bedrijven om te kunnen innoveren

NDIX - overleg collega's
SERVICE

NDIX staat voor openheid, kwaliteit en transparantie

Heeft u meerdere bedrijslocaties in Nederland en/of Duitsland? Meerderde vestigingen die met elkaar samenwerken? Verbind de verschillende locaties met elkaar met een glasvezelverbinding tot één supersnel en veilig bedrijfsnetwerk.

We stimuleren snelle en veilige digitale connectiviteit voor bedrijven om te kunnen innoveren

Leven en werken is enorm afhankelijk van digitale diensten en connectiviteit. In de toekomst wordt dat voor iedereen en in alle branches nog veel meer. De groei van de economie en de ontwikkelingen in de maatschappij gaan hand in hand met het gebruik van digitale diensten en verbindingen. En zij versterken elkaar over en weer. Veiligheid en beschikbaarheid van diensten en verbindingen wordt daarmee van steeds groter belang voor het welzijn en de werkgelegenheid.
We optimaliseren en maximaliseren de beschikbaarheid van veilige digitale connectiviteit voor en tussen bedrijven en instellingen in Nederland en Duitsland. Daarmee kunnen zij optimaal en veilig gebruik maken van ICT-diensten om effectief te kunnen werken en zodoende tijd hebben om te innoveren.

NDIX - overleg collega's
OVER ONS

Ook komen werken bij dit prachtige team?

Sed varius risus est, sed gravida augue faucibus aliquet. Cras libero felis, iaculis quis libero vel, rhoncus malesuada magna. Nunc egestas et sem sit amet tristique. Phasellus vel efficitur nulla. Nunc rhoncus at erat a lacinia. Sed venenatis porttitor tincidunt. Etiam bibendum enim purus.