Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.

Advies en innovatie

NDIX heeft veel ervaring met de de ontwikkeling en realisatie van breedbandinfrastructuren, digitale marktplaatsen, nieuwe ICT-diensten en breedbandinnovatie. U kunt bij ons terecht voor advies en ondersteuning voor glasvezelaanvragen, vraagbundelingstrajecten en projecten waarin innovatieve ICT-diensten worden ontwikkeld en ingezet. Ook brengen wij meerdere keren per jaar partijen die een rol spelen op de digitale marktplaats bij elkaar in workshops, netwerkbijeenkomsten of op onze tweejaarlijkse grote relatiedag. Op deze pagina kunt u meer lezen over wat wij voor u kunnen betekenen. Heeft u een vraag voor ons of een interessant project? Wij horen het graag van u.

Advies meer dan 10 jaar ervaring op de breedbandmarkt

NDIX is uw kennispartner op de breedbandmarkt. Met onze jarenlange ervaring kunnen we u van advies voorzien in uw breedbandproject. Welke doelstellingen zijn wel realistisch en welke niet? Wat speelt er in de markt waar u rekening mee moet houden? Hoe bundelt u de vraag voor u met glasvezelaanleg begint? Welke apparatuur en techniek moet u inzetten in uw netwerk? Wat zijn de mogelijkheden voor businessmodellen en de financiering daarvan, op basis van realistische aannames? En natuurlijk: welke ICT-diensten helpen mij om de investering rendabel te maken.

Voorlichting organisatie van bijeenkomsten en workshops

NDIX organiseert bijeenkomsten en workshops op specifieke toepassingsdomeinen. Actoren uit de betreffende domeinen informeren elkaar daar over ervaringen. Aanbieders van diensten en adviseurs delen kennis over beschikbare ICT-diensten en de inzet daarvan. In onze evenementenkalender kunt u zien welke bijeenkomsten er op stapel staan. Heeft u zelf een goed idee voor een bijeenkomst en u wilt samenwerken met NDIX? Neem dan contact met ons op.

Projecten innovatieve ontwikkelingen stimuleren

NDIX draagt actief bij aan de ontwikkeling en de verspreiding van onze kennis en ervaring in de breedbandwereld door deelname in projecten waarin innovatieve diensten ontwikkeld en getest worden. NDIX ondersteunt deze projecten met haar kennis en ervaring of door het leveren van breedbandverbindingen tegen gereduceerde tarieven.

IMG 0189

Advies over:

  • Open netwerken
  • Vraagbundeling
  • Vermarkting: marketing en acquisitie
  • Beleid
  • Techniek van breedbandinfrastructuur