NDIX Dag 2017

NDIXDag2017 2

Vier samen met ons de jubileumeditie van de NDIX Dag!

Wij nodigen u van harte uit voor de 5e editie van de NDIX Relatiedag op 8 juni in het FC Twente stadion De Grolsch Veste in Enschede. 

Virtuele marktplaats wordt tastbaar

Tijdens deze jubileumeditie kunt u onze digitale marktplaats voor ICT-diensten in het écht bezoeken. De marktplaats is het kloppend hart van de dag waar u naast het bezoek aan onze standhouders ook verschillende demonstraties van ICT-toepassingen kunt ervaren. En altijd al eens een illusionist van dichtbij aan het werk willen zien? Dat kan! Illusionist Steve Carlin loopt rond en zal u versteld laten staan van zijn magische kunsten.

Laatste trends in ICT

Naast uw bezoek aan de standhouders en tijd voor ontspanning en netwerken vinden we het ook belangrijk om de laatste ontwikkelingen met u te delen. We hebben daarom een gevarieerd sprekersprogramma voor u samengesteld.

De dag begint én eindigt met een bekende keynote spreker. ’s Morgens geeft Dimitri Tokmetzis, bekend van De Correspondent, u inzicht in de verborgen wereld achter de computers, smartphones en andere apparaten die ons leven bepalen. Hoe ver reikt die invloed en hoe waarborgen we onze privacy?

Alexander Klöpping

Afsluitende keynote spreker is Alexander Klöpping, spraakzame nerd van de nieuwe generatie en bekend van o.a. De Wereld Draait Door en mede-oprichter van Blendle. Alexander neemt u mee in de wereld van de disruptieve innovaties en hoe deze de wereld in rap tempo veranderen!

Kortom: een gevarieerd programma waarin verbinden, netwerken en kennis uitwisselen centraal staat. We zien u graag op 8 juni 2017 in het FC Twente Stadion in Enschede. Bent u erbij? 


Overview programma

09.00 uurOntvangst
09.30 uurSprekersprogramma
11.00 uurMarktplaats
12.00 uurLunch
13.00 uurParallelsessies ronde 1
14.00 uurParallelsessies ronde 2
14.45 uurMarktplaats
16.00 uurSprekersprogramma
17.30 uurBorrel


Locatie

FC Twente stadion
De Grolsch Veste
Colosseum 65
7521 PP Enschede

Standhouders