Samenwerkingen - NDIX

Samenwerkingen

Lees meer over de verschillende samenwerkingen en projecten in Nederland en Europa waaraan NDIX deelneemt of heeft deelgenomen.

Samenwerkingen Future of Twente
Meer vrouwen, meer kracht.

Future of Twente

Wij zijn Future of Twente. Het collectief van Twentse bedrijven dat staat en gaat voor meer vrouwelijk talent in het bedrijfsleven én daarbuiten. Dat mag geen uitzondering zijn. Integendeel! Diversiteit op de werkvloer doet ons goed. Maar daar hebben we elkaar voor nodig.

Samenwerken TOPFIT
Samen op zoek naar gezondheid & geluk

TOPFIT Citizenlab

In het TOPFIT Citizenlab werken burgers, wetenschappers en ontwikkelaars samen aan oplossingen waardoor we langer gezond en gelukkig kunnen blijven. We proberen gezondheidsproblemen te voorkomen, of te zorgen dat een (chronische) ziekte mensen zo min mogelijk belemmert. We kijken ook hoe technologie hierbij kan helpen.

Samenwerking TUCCR
Twente University Centre for Cybersecurity Research

TUCCR

Op 5 maart lanceerde de Universiteit Twente een nieuw project: TUCCR. Dit expertisecentrum voor cybersecurity is bezig met de veiligheid van netwerken, de veiligheid van data en daarbij behorende sociale en economische aspecten in een samenwerking met professionals, ondernemers, onderzoekers en studenten. NDIX is trots om één van de founding partners te zijn van TUCCR en om te werken aan cybersecurity.

Samenwerkingen TalentIT
Samen vechten voor het behoud van IT-talent in Twente

TalentIT

TalentIT geeft Twentse IT-bedrijven een podium om zich te laten zien en geeft studenten de kans om zich binnen deze IT-bedrijven te ontplooien. Samen vechten we voor het behoud van talent in Twente. Vind de perfecte match en…

Push IT to the limit!

NDIX infrastructure zorgt voor connectiviteit
Important Project of Common European interest Cloud Infrastructuur en Services

IPCEI-CIS

Samenwerkingen CiC
Nederlandse Cloud Infrastructuur Coalitie

CiC

Nederlandse bedrijven in de cloud, hosting en digitale infrastructuur sectoren bundelen de krachten in de ‘Nederlandse Cloud infrastructuur Coalitie’ (CiC) om de Nederlandse en Europese positie op het gebied van clouddiensten te verstevigen. Deze coalitie is een initiatief van De Stichting Digitale Infrastructuur Nederland (DINL), de Dutch Hosting Provider Association (DHPA) samen met ISPConnect als belangenverenigingen van veel bedrijven in de digitale markt, en kennisinstituut TNO.

Samenwerking 2STiC
Security, Stability and Transparency in inter-network Communication

2STiC

2STiC’s goal is to develop and evaluate mechanisms for increasing the security, stability and transparency of internet communications, both through extensions of today’s Internet as well as through emerging internet architectures, such as SCION, RINA, and NDN. Our long-term objective is to establish a collaborative research centre in the field of trusted and resilient Internet infrastructures that helps putting the Dutch and European networking communities in a leading position in the field.