Zutphen - NDIX
Betaalbaar glasvezel voor alle ondernemers in Zutphen

Glasvezel in Zutphen

Jij wilt zonder zorgen werken binnen jouw ICT-omgeving. Dat is mogelijk! Het NDIX-netwerk is een afgeschermd netwerk waarover je buiten het internet om verbindingen – zogeheten VLAN’s – kunt opzetten met andere locaties en/of jouw klanten. Doordat hackers geen toegang tot private verbindingen kunnen krijgen, zijn deze verbindingen intrinsiek veilig. Met Fiber Direct als aanlegger en beheerder van het netwerk kun je snel én veilig jouw werk doen. Door de brede kennis binnen onze bedrijven weten wij exact wat de mogelijkheden van glasvezelconnectiviteit zijn. Samen met onze partner Consulutions leveren we glasvezel met verschillende snelheden!

Interesse?

Heb jij interesse in de diensten van NDIX en het brede aanbod van dienstaanbieders? Vele bedrijven binnen Nederland gingen jou al voor. Bekijk onze tarieven en vraag vrijblijvend een offerte aan via ons klantenportaal. Je kan ook een account aanmaken als je (nog) geen klant bent bij NDIX.

Over NDIX

Al 20 jaar zorgen we ervoor dat bedrijven aangesloten kunnen worden op het private netwerk van NDIX. Via het NDIX-netwerk, kun je gebruik maken van de diensten die meer dan 140 ICT-dienstaanbieders aanbieden. De NOC afdeling van NDIX staat 24/7 klaar voor vragen en systeemondersteuning. Dus wil je een veilig en betrouwbaar bedrijfsnetwerk opzetten of wil je een afgeschermde verbinding met een partij waar je mee samenwerkt, dan kan dat voor je geregeld worden!

Meer informatie over NDIX is te vinden op onze website.

Wie is Consulutions?

Consulutions is een innovatieve en ambitieuze ICT onderneming met een enorme passie voor alles wat met ICT te maken heeft. Met deze passie willen we ondernemers zoals jij helpen!
Opgericht in 2008 en inmiddels uitgegroeid tot een belangrijke ICT partner voor vele MKB bedrijven. We zijn actief in heel veel verschillende branches, waaronder; de financiële sector, horeca en recreatie, maatschappelijke organisaties, media en entertainment, transport en logistiek, zorg, uitzend en payroll.

Meer informatie over Consulutions is te vinden op onze website.