Molenkamp - NDIX
Het is tijd voor snelle en veilige verbindingen!

Speciaal voor Molenkamp

Jij wilt zonder zorgen werken binnen uw ICT-omgeving. Dat is mogelijk! Het NDIX-netwerk is een afgeschermd netwerk waarover je buiten het internet om verbindingen – zogeheten VLAN’s – kunt opzetten met andere locaties en/of jouw klanten. Doordat hackers geen toegang tot private verbindingen kunnen krijgen, zijn deze verbindingen intrinsiek veilig. Door de brede kennis binnen ons bedrijf weten wij exact wat de mogelijkheden van glasvezelconnectiviteit zijn.

Met een NDIX-aansluiting heb jij toegang tot ons netwerk van partners die ICT-diensten aanbieden en verzeker jij je van een aansluiting die is voorbereid op de toekomst. Via ons klantportaal kies je uit het grote aanbod aan diensten, zoals internet, back-up, telefonie, van onze partners. Hierdoor ben je volledig flexibel in je keuze.

Interesse?

Heb jij interesse in de diensten van NDIX en het brede aanbod van dienstaanbieders? Vele bedrijven binnen Nederland gingen jou al voor. Bekijk onze tarieven en vraag vrijblijvend een offerte aan via ons klantenportaal. Je kan ook een account aanmaken als je (nog) geen klant bent bij NDIX.

Over NDIX

Al ruim 20 jaar zorgen we ervoor dat bedrijven aangesloten kunnen worden op het private netwerk van NDIX. Via het NDIX-netwerk, kun je gebruik maken van de diensten die meer dan 140 ICT-dienstaanbieders aanbieden. De NOC afdeling van NDIX staat 24/7 klaar voor vragen en systeemondersteuning. Dus wil je een veilig en betrouwbaar bedrijfsnetwerk opzetten of wil je een afgeschermde verbinding met een partij waar je mee samenwerkt, dan kan dat voor je geregeld worden!

Meer informatie over NDIX is te vinden op onze website.

 

Wie is Taurus?

Taurus is een IT-dienstverlener die zich richt op het MKB. Wij bestaan al sinds 1986 en zijn in deze tijd uitgegroeid tot een professionele partner. Service en een persoonlijke benadering staan hoog in ons vaandel. Met al onze ervaring zijn we een waardevolle partner in de ICT-branche. Wij proberen de lijnen
zo kort mogelijk te houden om onze klanten zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn. Met behulp van partners als NDIX proberen we de ontwikkelingen voor te blijven en uw netwerkbeheer, VOIP en Cloud diensten gezond te houden.

Meer informatie over Taurus is te vinden op onze website.