Haaksbergen - NDIX
Het is tijd voor snelle en veilige verbindingen!

Speciaal voor Haaksbergen

Jij wilt zonder zorgen werken binnen jouw ICT-omgeving. Dat is mogelijk! Het NDIX-netwerk is een afgeschermd netwerk waarover je buiten het internet om verbindingen – zogeheten VLAN’s – kunt opzetten met andere locaties en/of jouw klanten. Doordat hackers geen toegang tot private verbindingen kunnen krijgen, zijn deze verbindingen intrinsiek veilig. NDIX stond mede aan de basis van de introductie van glasvezel in Twente en heeft sindsdien meegeholpen aan de exponentiële groei van glasvezel in Nederland en Duitsland. Hierdoor weet NDIX exact wat de mogelijkheden van glasvezelconnectiviteit zijn. Voor een nog soepeler verbindingsproces, werkt NDIX samen met twee betrouwbare partners, SecureMe2 en InterDC, die speciale acties voor ’t Varck-Brammelo hebben opgezet. Ook is vertrouwde partner FiberDirect ingeschakeld voor het fysiek aanleggen van de kabels. 

Met een NDIX-aansluiting heb jij toegang tot ons netwerk van partners die ICT-diensten aanbieden en verzeker jij je van een aansluiting die is voorbereid op de toekomst. Via ons klantportaal kies je uit het grote aanbod aan diensten, zoals internet, back-up, telefonie, van onze partners. Hierdoor ben je volledig flexibel in je keuze.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Interesse?

Heb jij interesse in de diensten van NDIX en het brede aanbod van dienstaanbieders? De diensten van NDIX worden al gebruikt door vele bedrijven binnen ’t Varck-Brammelo. Bekijk onze tarieven via ons klantenportaal. Je kan ook een account aanmaken als je (nog) geen klant bent bij NDIX.

SecureMe2

SecureMe2 biedt een onafhankelijke securityscan en een actieve netwerkmonitoring gesubsidieerd door de provincie Overijssel. Dit alles is verenigd in één aanbod ten behoeve van uw cyberveiligheid. Wil je gebruikmaken van deze kans om jouw bedrijf weerbaar te maken tegen externe bedreigingen? Klik hier om meer over hun aanbod te weten te komen.


Logo SecureMe2

InterDC

InterDC is een Twents ICT-bedrijf met datacenters in Enschede, Hengelo en Doetinchem. Met een koppeling wordt aan klanten een supersnelle internetverbinding geleverd. InterDC staat voor stabiele dataruimte waar je jouw bedrijfskritische ICT-apparatuur veilig kunt onderbrengen en is in het bezit van zowel een ISO- 27001 als een NEN-7510 certificering. Klik hier voor de InterDC tarieven, inclusief NDIX-aansluiting, voor ’t Varck en Brammelo.


Logo InterDC