Deventer - NDIX
Het is tijd voor snelle en veilige verbindingen!

Speciaal voor Deventer

Jij wilt zonder zorgen werken binnen jouw ICT-omgeving. Dat is mogelijk! Het NDIX-netwerk is een afgeschermd netwerk waarover je buiten het internet om verbindingen – zogeheten VLAN’s – kunt opzetten met andere locaties en/of uw klanten. Doordat hackers geen toegang tot private verbindingen kunnen krijgen, zijn deze verbindingen intrinsiek veilig. Met Fiber Direct als aanlegger en beheerder van het netwerk kun je snel én veilig jouw werk doen. Door de brede kennis binnen onze bedrijven weten wij exact wat de mogelijkheden van glasvezelconnectiviteit zijn.

Interesse?

Heb jij interesse in de diensten van NDIX en het brede aanbod van dienstaanbieders? Vele bedrijven binnen Nederland gingen jou al voor. Bekijk onze tarieven en vraag vrijblijvend een offerte aan via ons klantenportaal. Je kan ook een account aanmaken als je (nog) geen klant bent bij NDIX.

Over NDIX

Al 20 jaar zorgen we ervoor dat bedrijven aangesloten kunnen worden op het private netwerk van NDIX. Via het NDIX-netwerk, kun je gebruik maken van de diensten die meer dan 140 ICT-dienstaanbieders aanbieden. De NOC afdeling van NDIX staat 24/7 klaar voor vragen en systeemondersteuning. Dus wil je een veilig en betrouwbaar bedrijfsnetwerk opzetten of wil je een afgeschermde verbinding met een partij waar je mee samenwerkt, dan kan dat voor je geregeld worden!

Meer informatie over NDIX is te vinden op onze website.

Over Fiber Direct

Wij zijn een onafhankelijke specialist in het aanleggen, beheren en onderhouden van glasvezelnetwerken. Naast Deventer doen we dat samen met NDIX ook in Apeldoorn, Rijssen en Haaksbergen. Fiber Direct gelooft in een lokale aanpak. Daarom stelt zij haar netwerk ter beschikking aan geselecteerde lokale partners die met elkaar gemeen hebben dat ze hart hebben voor de lokale ondernemer. Zij helpen u aan een totaaloplossing voor al uw ICT-vraagstukken. Wat Fiber Direct doet? Zorgen dat de verbinding werkt. ICT-dienstverleners op het NDIX-platform kunnen met onze gezamenlijke propositie een ‘faire’ toegang tot het internet voor MKB(+) bedrijven op een bedrijventerrein realiseren. Fair is in onze ogen: betaalbaar, kwalitatief hoogwaardig, flexibel en schaalbaar.

 

Meer informatie over Fiber Direct is te vinden op onze website.