Vacature: Software Engineer - NDIX

NDIX Next Level

Development

 

Wil jij als Software Engineer aan de basis staan van een grote stap binnen een groeiende organisatie?

NDIX verbindt bedrijven door middel van een veilige laag 2 verbinding. Hiermee maakt NDIX het mogelijk om lokaal (zonder gebruik van het internet) veilig data uit te wisselen.

Door processen te automatiseren, nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen en SDN technologie toe te passen op ons laag 2 netwerk help jij ons mee om de volgende stap te zetten. Je doet dat samen met jouw team, dat bestaat uit een leuke mix van enthousiaste en ervaren collega’s. NDIX is volop bezig met de nieuwste technologieën, waar jij in de praktijk dan ook volop in betrokken zult worden.

Binnen NDIX is er volop ruimte voor ontspanning en activiteiten op kantoor, zoals darten, tafeltennis en we hebben regelmatig bedrijfsuitjes. Voel jij je thuis in een open werkomgeving waar je gemakkelijk met je team kunt sparren? Dan is werken bij NDIX echt iets voor jou!

Denk jij digitaal en heb jij een passie voor automatiseren door het zelf schrijven van code? Zoek jij een werkgever waar volop ruimte is voor eigen inbreng? Neem dan contact met ons op via hr@ndix.net t.a.v. Jolanda Pluimers.