Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.

VLAN aanvragen

Op de digitale marktplaats kunt u verbindingen leggen met andere aangesloten klanten om bijvoorbeeld bedrijfslocaties te koppelen of ICT-diensten af te nemen van een aanbieder. Deze verbindingen brengt NDIX tot stand met een VLAN (Virtual Local Area Network) tussen 2 partijen. Het laten configureren van VLAN’s is voor onze klanten met een NDIX-poort op de digitale marktplaats kosteloos.

Met onderstaand formulier kunt u een VLAN aanvragen. Het aanvragen van een VLAN via dit aanvraagformulier is alleen bestemd voor bestaande klanten van NDIX. Voor iedere klant is een technisch contactpersoon geregistreerd bij NDIX. Na een aanvraag wordt aan de technische contactpersonen van partij 1 en partij 2 per e-mail toestemming gevraagd om de VLAN tot stand te brengen. Pas nadat de VLAN door de technische contactpersonen van alle betrokken partijen is goedgekeurd, zal deze binnen 3 werkdagen geconfigureerd worden.

Heeft u niet meer de beschikking over uw contract- en poortnummer neem dan contact met ons op via ons algemene telefoonnummer 053 - 711 41 50.

Uw gegevens
Bedrijfsgegevens van partij 1
Bedrijfsgegevens van partij 2
Overige informatie