Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.

X2com BV

Contactgegevens aanbieder

X2com BV
Heikampweg 5a
5249 JX Rosmalen
Nederland

088-8892266

https://www.x2com.nl

Informatie over de aanbieder

X2com

X2com levert sinds 2008 professionele telecomdiensten aan bedrijven en instellingen, via een sterk netwerk van meer dan 300 partners. We ontwikkelen zelf innovatieve telecomdiensten van hoge kwaliteit op basis van een bewezen platform.

 

X2voip


X2VoIP betekent bellen met meer functionaliteit, meer flexibiliteit en een flinke kostenbesparing. Met X2VoIP belt u via een internetverbinding en normaliter kunt u gewoon uw huidige telefooncentrale en toestellen blijven gebruiken.
 

X2desk


Voor X2desk is alleen een internetverbinding en telefoontoestellen die deze verbinding gebruiken, nodig om te kunnen bellen. Door te kiezen voor deze telefooncentrale in de cloud geniet u snel en eenvoudig van alle gemakken die bij een digitale telefooncentrale horen.
 

X2mobile


X2mobile integreert uw mobiele en vaste telefonie compleet. Met X2mobile maakt u gebruik van een krachtige totaaloplossing waarbij mobiele telefonie dezelfde gebruiks- en beheerfuncties hebben als vaste telefonie. Ook beheert u alles zelf vanuit uw eigen telefooncentrale of uw X2desk omgeving.
 

X2connect


X2com levert naast VoIP diensten dan ook verbindingen met het internet. X2connect staat voor de basis – een internetverbinding- om diensten van hoge kwaliteit mogelijk te maken. Of het nu gaat om xDSL- of glasvezel; continuïteit is een absolute voorwaarde. Telefonie moet voor u als ondernemer net zo vanzelfsprekend kunnen zijn als gas, water en licht. Voor X2com is de kwaliteit van de verbinding die daarvoor nodig is, even vanzelfsprekend. X2connect stelt u in staat om diensten te leveren die van hoge kwaliteit zijn en 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar moeten zijn.

Dienstoverzicht van aanbieder

  • Internet
  • Koppelen van vestigingen
  • Telefonie en Teleconferencing
  • Televisie

Kaart

map

Contact opnemen

Neem contact op met deze aanbieder