Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.

UNET

Contactgegevens aanbieder

UNET BV
Transistorstraat 7c
1322 CJ Almere
Nederland

http://www.unet.nl

Informatie over de aanbieder

Als onafhankelijke leverancier is UNET hét alternatief voor tradionele breedbandaanbieders. Innovatie en kwaliteit vormen daarbij de leidraad voor onze dienstontwikkeling op het gebied van onder andere glasvezel, VPN, datanetwerken, telefonie en datacenters.

UNET Uniek
Het UNET glasvezelnetwerk is de afgelopen jaren sterk gegroeid en omvat nu meer dan tachtig bedrijventerreinen in Nederland, tien grootstedelijke gebieden met hoge dekkingsgraad en het UNET datacenter netwerk wat de achtenzestig belangrijkste datacenters in Nederland verbindt.

Diensten en oplossingen
Naast hoogwaardige verbindingen en dienstverlening waaronder: PIN, Alarm over IP, Mobiel Internet, Wireless, Digitale Televisie, Telefonie, VPN, Internet en Co-locatie, levert UNET ook totaaloplossingen voor Onderwijs, Gezondheidszorg, Beveiliging en Retail.

UNEXT: Wholesale
UNET levert direct aan meer dan tweeduizend ondernemers in het MKB, het grootbedrijf, de zorgsector, publieke organen en de overheid en treedt op als Wholesale leverancier voor meer dan tweehonderd business partners. Ons in eigen beheer ontwikkelde UNEXT Multi Services Platform stelt onze partners in staat realtime alle diensten te bestellen en te beheren en hun orderstatus en facturatie uitgebreid en tot in detail te volgen.

Dienstoverzicht van aanbieder

  • Betaaloplossingen
  • Bewaking en beveiliging
  • Hosting en co-locatie
  • Internet
  • Koppelen van vestigingen
  • Telefonie en Teleconferencing

Kaart

map

Contact opnemen

Neem contact op met deze aanbieder