Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.

TWS networkconcepts

Contactgegevens aanbieder

TWS networkconcepts B.V.
Scholingstraat 55
7421 ZS Deventer
Nederland

http://www.tws-groep.nl

Informatie over de aanbieder

TWS networkconcepts is sinds 2002 een gespecialiseerde servicegerichte Ethernet Service Provider (ESP) met een sterke specialisatie op het gebied van zakelijke internetleveringen, (inter)networking, security en monitoring.

TWS networkconcepts houdt zich bezig met het leveren van diverse ethernet services, zakelijk internet, (internet)working en bijbehorende IP-diensten. Als infrastructuurspecialist creëren we slimme professionele netwerkoplossingen door o.a. het combineren van glasvezel en microwave transmissie technieken. Op deze manier kan TWS networkconcepts elk gewenste oplossing leveren op elke willekeurige locatie in Nederland.

Door gebruik te maken van alle beschikbare glasvezelnetwerken in Nederland (o.a. NDIX) en ons uitgebreide productportfolio, zijn we in staat elke manier van gegevenstransport mogelijk te maken en te onderhouden.

Bent u op zoek naar een professionele verbinding voor het koppelen van uw vestigingen of het leveren van hoogwaardig internet voor uw organisatie? Kies dan voor TWS networkconcepts en vraag naar de mogelijkheden. Diverse bedrijven en instellingen zoals Politie IJsselland, Gemeente Deventer en Havenbedrijf Amsterdam zijn u al voor gegaan.

Dienstoverzicht van aanbieder

  • Beheersdiensten
  • Bewaking en beveiliging
  • Internet
  • Koppelen van vestigingen

Kaart

map

Contact opnemen

Neem contact op met deze aanbieder