Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.

The Backbone BV

Contactgegevens aanbieder

The Backbone
Martin Meijer
John Maynard Keynesstraat 351
7559 SV Hengelo
Nederland

http://www.thebackbone.nl

Informatie over de aanbieder

The Backbone is de partner voor het optimaliseren van system management tooling op basis van Microsoft System Center en de processen in de beheerorganisatie. IT is dé enabler voor de primaire processen en moet worden bewaakt. Daarom ondersteunen wij al meer dan 10 jaar organisaties en bedrijven bij het borgen van de business continuity door toepassing van ketenmonitoring en End-User eXperience monitoring van de Line-of- Business applicaties.

IT wordt geleverd vanuit datacenters en de hybride cloud. Door koppelingen en integraties is er een alsmaar groeiende complexiteit en noodzaak voor monitoring: ketenbewaking, End-User eXperience monitoring, dashboards en reports. Met een passende inbedding in de beheerorganisatie, hebben meerdere stakeholders hiermee, vanuit de eigen viewpoints, een overall inzicht op de beschikbaarheid, performance en beveiliging van kernapplicaties, portalen en de basis infrastructuur.

Het hoofdkantoor van The Backbone staat in Hengelo en bedient haar klanten in heel Nederland. Wij leveren onze producten en diensten onder meer aan klanten in onderwijsinstellingen, overheidsinstellingen, (academische) ziekenhuizen en multinationals in de vorm van consultancy, projecten, managed services en als SaaS met StateView.

Met StateView (Monitoring as a Service; SaaS) van The Backbone wordt het voor elke organisatie mogelijk om state-of-the-art monitoring toe te passen zonder te hoeven investeren in middelen en leercurve. U hoeft als afnemer van StateView niet zelf een implementatie van monitoring uit te voeren binnen uw eigen ICT-omgeving, waardoor investeringen in onder meer aanschaf, implementatie en configuratie en de kosten voor onderhoud en beheer ontbreken. StateView is gebaseerd op het Software as a Service (SaaS) model.

Dienstoverzicht van aanbieder

  • Bewaking en beveiliging
  • Externe applicaties
  • Hosting en co-locatie
  • Sectorspecifieke diensten

Kaart

map

Contact opnemen

Neem contact op met deze aanbieder