Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.

RoutIT

Contactgegevens aanbieder

RoutIT
Amperestraat 25a
6716 BN Ede
Nederland

http://www.routit.nl

Informatie over de aanbieder

RoutIT is een zelfstandige en geheel onafhankelijke Application Infrastructure Service Provider (AISP) en biedt als zodanig een breed scala van diensten op het gebied van internet, intranet, connectivity, security en communicatie oplossingen aan.

RoutIT onderscheidt zich van andere providers door enkel gebruik te maken van een indirecte marktbenadering in de vorm van automatiseerders en systemintegrators (zgn. CSP Partners). Voor elke CSP partner geldt dat deze over gedegen kennis beschikt, om voor eindgebruikers de beste oplossing te kunnen realiseren.

Met het brede productportfolio van RoutIT, kunt u uw klanten voorzien van onder meer de nieuwste en hoogst aangeschreven internetverbindingen, professionele mPix firewalls en goed bewaakte VPN oplossingen. Zorgvuldig geconfigureerde Cisco routers zorgen voor een snelle en bovendien veilige routering van alle soorten verbindingen.

RoutIT wil hiermee vorm geven aan de toekomst van het online werken, door het ontwikkelen en creëren van services die de mogelijkheden van eindgebruikers én CSP partners verbetert en optimaliseert.

Dienstoverzicht van aanbieder

  • Back-up en storage
  • Bewaking en beveiliging
  • Hosting en co-locatie
  • Internet
  • Koppelen van vestigingen
  • Telefonie en Teleconferencing

Kaart

map

Contact opnemen

Neem contact op met deze aanbieder