Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.

iunxi

Contactgegevens aanbieder

iunxi
Arjen Disma
Radioweg 3
1324 KW Almere
Nederland

088 5400 500

https://www.iunxi.eu/nl/

Informatie over de aanbieder

iunxi is sinds 2005 specialist op het gebied van ICT-infrastructuren. Wij nemen de verantwoordelijkheid, complexiteit en uitdagingen uit handen die het managen van ICT met zich meebrengt.

Wij leveren uitsluitend maatwerk, want iedere organisatie is anders. Bij ons krijgt u niets aangeboden dat al op de plank ligt, maar een technisch hoogwaardige oplossing toegespitst op úw wensen en behoeften. Dat betekent dat wij met u in gesprek gaan en u voorzien van eerlijk en kritisch advies. Het resultaat is een oplossing waar u daadwerkelijk bij gebaat bent.
Dankzij ons eigen redundant uitgevoerde internationale MPLS netwerk kunt u vertrouwen op een veilige en betrouwbare dienstverlening. Onze professionals staan 24×7 voor u klaar en komen direct in actie wanneer dat nodig is. Zo kunt u zich volledig concentreren op uw eigen organisatie. Dat noemen wij pas ontzorgen.

ISO 27001:2013
iunxi is ISO 27001:2013 gecertificeerd. Daarmee voldoen onze diensten, processen en procedures aan de internationale normen en standaarden op gebied van informatiebeveiliging.

Dienstoverzicht van aanbieder

  • Beheersdiensten
  • Internet
  • Koppelen van vestigingen

Kaart

map

Contact opnemen

Neem contact op met deze aanbieder