Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.

ISP Services

Contactgegevens aanbieder

ISP Services B.V.
Gildenbroederslaan 1
7005 BM Doetinchem
Nederland

http://www.isp-services.nl

Informatie over de aanbieder

ISP Services beschikt over een modern datacenter in Doetinchem. Vanuit dit datacenter bieden wij bedrijven en Service Providers een geavanceerde infrastructuur en een breed pakket aan diensten.

ISP Services heeft zich altijd gedifferentieerd op basis van know how. Anders dan bij andere datacenters vindt u bij ons dan ook gekwalificeerde medewerkers die continu klaar staan om u te adviseren of uw problemen meteen op te lossen.

Onze know how bevindt zich door de hele organisatie. Dit merkt u als wij de zorg over uw infrastructuur en hardware van u overnemen en deze 24/7 monitoren of als u ons advies vraagt over hoe u het beste een platform in kunt richten voor een belangrijke applicatie. Via NDIX kunt u koppelen met ons datacenter en gebruikmaken van ons brede scala aan diensten.

Het datacenter van ISP Services bevindt zich in Doetinchem. Het datacenter beschikt over redundante verbindingen met de Nederlandse en Duitse internetknooppunten. En beschikt daarnaast over faciliteiten als toegangscontrole, noodstroom, koeling en luchtvochtigheid regulatie.

Wij nodigen u dan ook van harte uit om onze ‘brains’ te gebruiken en bij ISP Services over uw wensen en onze mogelijkheden te praten.

Dienstoverzicht van aanbieder

  • Back-up en storage
  • Bewaking en beveiliging
  • Hosting en co-locatie
  • Internet
  • Koppelen van vestigingen

Kaart

map

Contact opnemen

Neem contact op met deze aanbieder