Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.

ICT Spirit

Contactgegevens aanbieder

ICT Spirit BV
Tolstraat 35
7482 DC Haaksbergen
Nederland

http://www.ictspirit.nl

Informatie over de aanbieder

Focus op uw business belangrijkste kernwaarde ICT Spirit:

Wij zijn ICT Spirit en bouwen op de best gekwalificeerde mensen. Door onze oplossingen en manier van werken nemen we daadwerkelijk uw zorgen weg. Als gevolg daarvan ervaart u rust en vrijheid en bent u daardoor in staat om u te concentreren op uw organisatie, uw processen en uw klanten.

Focus on your business!

Specialist kantoorautomatisering:

Werken waar en wanneer u wilt. Alle informatie via een veilige en betrouwbare manier ontsloten. Vanaf uw netwerk of vanuit de Cloud. Kantoorautomatisering ondergaat momenteel een sterke verandering. Niet langer werken op een paar vierkante meter en van negen tot vijf. U wilt flexibel zijn zodat u snel kunt reageren op veranderende marktomstandigheden. Uw klanten optimaal bedienen. Dat vraagt om een andere aanpak. Kantoorautomatisering van de toekomst nu al mogelijk gemaakt door ICT Spirit. Maak snel kennis met onze diensten: Consultancy, Unified Communications, Cloud Services en ICT Infrastructuur.

Absolute zekerheid:

Wanneer u kiest voor een automatiseringspartner wilt u zekerheid en continuïteit. Dat gelooft u natuurlijk niet op onze blauwe ogen alleen. U kiest voor uw zekerheid die wij garanderen met onze ISO 9001 en ISO 20000 certificering. Met name de ISO 20000 certificering is bijzonder en daar zijn wij trots op. Zij garandeert dat al onze services, ITIL gestoeld, kwaliteitsbewust, betrouwbaar en gecontroleerd zijn. Dat is uw zekerheid. Wilt u dit zelf ervaren of meer weten? Neem dan snel contact met ons op.

Dienstoverzicht van aanbieder

  • Back-up en storage
  • Beheersdiensten
  • Externe applicaties
  • Hosting en co-locatie
  • Internet
  • Koppelen van vestigingen
  • Telefonie en Teleconferencing

Kaart

map

Contact opnemen

Neem contact op met deze aanbieder