Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.

Geldersche Telecommunicatie Maatschappij

Contactgegevens aanbieder

Geldersche Telecommunicatie Maatschappij
Paul Kaspers
Edisonstraat 92
6902PK Zevenaar
Nederland

0316820000

http://g-tele.com

Informatie over de aanbieder

Telefonie bestaat al meer dan een eeuw. Maar pas in de afgelopen decennia heeft telecommunicatie een vlucht genomen. In de afgelopen 25 jaar heeft GTM die ontwikkeling op de voet gevolgd en mede vormgegeven. Als relatief kleine en flexibele speler op een markt vol logge giganten spelen wij sneller en beter in op de wensen van onze klanten. Wij leveren maatwerk en oplossingen die werken.

Wie het over telecommunicatie heeft, heeft het over geïntegreerde oplossingen die mensen in staat stellen makkelijk en overal te werken en te communiceren. Het nieuwe werken stelt werkgevers niet alleen voor technologische uitdagingen, maar vooral voor praktische. Hoe richt ik mijn netwerk in en hoe integreer ik devices en technologie. Daar hebben wij een idee over.

Een product van GTM is meer dan een doos vol toestellen en een goed netwerk. Voordat u zover bent, hebben we uitgebreid over wensen en ambities gehad. Letterlijk: hoe ziet u het straks voor u? Hoe werkt uw organisatie in het ideale geval en welke rol speelt digitale communicatie daarbinnen? Op basis daarvan leveren wij een geïntegreerde oplossing met de nodige flexibiliteit.

Wij bieden bovenal eigen diensten. Want wat heb je aan flexibiliteit en kleinschaligheid als je de producten van een ander verkoopt? Daar geloven wij niet in. Onze klanten – voornamelijk in Zuidoost-Gelderland – waarderen ons maatwerk en vermogen om direct op hun wensen in te spelen. Waar ze bij grote spelers aangewezen zijn op dezelfde kant-en-klare producten waarover de directe concurrent ook beschikt.

Dienstoverzicht van aanbieder

  • Beheersdiensten
  • Internet
  • Koppelen van vestigingen
  • Telefonie en Teleconferencing

Kaart

map

Contact opnemen

Neem contact op met deze aanbieder