Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.

Destiny B.V.

Contactgegevens aanbieder

Destiny B.V.
Sluitappel 49-51
5491TS Sint-Oedenrode
Nederland

088-2042200

https://www.destiny.nl

Informatie over de aanbieder

Destiny is een zakelijke internet- en telecom leverancier met vestigingen in Sint-Oedenrode, Gemert en Heerlen. Destiny geeft jou de vrijheid terug om te communiceren waar en wanneer je dat wilt, zonder concessies te doen op bereikbaarheid of veiligheid. As it should be! Dit doen we door innovatieve oplossingen voor connectiviteit, telefonie en clouddiensten aan te bieden die naadloos aansluiten bij jouw organisatie.

Dit zijn de voordelen van een samenwerking met Destiny

Niets is zo vervelend als een medewerker onbereikbaar is. Dat is vanaf nu verleden tijd. Met Destiny bel je via je vaste nummer op je mobiel. Daardoor ben jij en je medewerkers altijd bereikbaar op het vertrouwde kantoornummer en is het direct zichtbaar welke medewerkers beschikbaar zijn. Daarnaast kan Destiny je CRM systeem met je telefonie integreren, hiermee zie je direct wie er belt en wat er speelt, nog voordat het gesprek met je klant tot stand is gebracht.

Destiny in samenwerking met NDIX

Via de NDIX leveren wij zakelijk internet, IP Transit en telecomdiensten. Destiny levert diensten in Nederland via alle landelijke netwerken zoals KPN, Tele2, Ziggo en Eurofiber. Onze belangrijkste POP-locaties bevinden zich in Eindhoven, Helmond, Rotterdam en Amsterdam. De NDIX is een prima opstappunt om uw netwerk met locaties buiten uw regio te verbinden. Ook zijn we internationaal actief met eigen, uitgebreide, infrastructuur in België en Frankrijk. Met onze SD-WAN oplossing en lokale partner propositie kunnen wij jou binnen heel Europa bedienen. Continue bereikbaarheid is een must voor jouw bedrijf, jouw medewerkers en jouw klanten. Daarom staat het team van Destiny 24/7 voor je klaar.

Dienstoverzicht van aanbieder

  • Back-up en storage
  • Beheersdiensten
  • Hosting en co-locatie
  • Internet
  • Koppelen van vestigingen
  • Telefonie en Teleconferencing

Kaart

map

Contact opnemen

Neem contact op met deze aanbieder