Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.

Cervus

Contactgegevens aanbieder

Cervus BV
Midden Engweg 4
3882 TT Putten
Nederland

http://www.cervus.nl

Informatie over de aanbieder

Dankzij een uitgebreid dienstenpakket kan Cervus ICT diensten uit Putten u en uw business op verschillende gebieden op weg helpen. Vanzelfsprekend ook op de digitale snelweg.

Cervus ICT diensten biedt u een compleet pakket internetdiensten. Deze zijn gebaseerd op drie pijlers: betrouwbaarheid, beschikbaarheid en beveiliging. Wij verzorgen de primaire verbinding van uw lokale netwerk, maar ook hosting- en colocatiediensten. Onze medewerkers zijn o.a. gespecialiseerd in firewalls en veilige VPN-verbindingen.

Cervus ICT diensten verzorgt uw domeinregistratie, webhosting en e-mailafhandeling. Daarnaast bieden wij virtuele hosting, dedicated servers en remote-backup facilititeiten. Volledig op maat en afgestemd op uw wensen.

Eén van de kernactiviteiten is het uitvoeren van remote systeem- en netwerkbeheer. Met een geavanceerd systeem monitoren wij voor veel klanten 24 uur per dag de gehele IT-infrastructuur.

Als partner van Solcon Internetdiensten bieden wij u betrouwbare zakelijke DSL-verbindingen. Naast DSL-verbindingen kunt u bij ons ook terecht voor uw glasvezel- aansluiting. Kortom: alles onder één dak!

Naast breedbandoplossingen ontwikkelt Cervus ICT diensten verschillende applicaties voor administratieve- en logistieke processen in eigen beheer. Neem contact op en laat u door ons adviseren.

Dienstoverzicht van aanbieder

  • Back-up en storage
  • Beheersdiensten
  • Bewaking en beveiliging
  • Hosting en co-locatie
  • Internet
  • Koppelen van vestigingen

Kaart

map

Contact opnemen

Neem contact op met deze aanbieder