Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.

BIT

Contactgegevens aanbieder

BIT B.V.
Galileïlaan 19
6716 BP Ede
Nederland

+31 (0)318 648 688

http://www.bit.nl/ndix

Informatie over de aanbieder

Zoekt u een deskundige en betrouwbare partij die uw organisatie kan helpen de technologie van het internet optimaal te gebruiken, met zo min mogelijk moeite en complicaties? Lees dan vooral even verder.

BIT is gespecialiseerd in colocatie, internetverbindingen, managed hosting en outsourcing voor zakelijke gebruikers van het internet. BIT levert aan kwaliteitsbewuste organisaties de ruggengraat voor hun IT- en internetinfrastructuur. Betrouwbaarheid is het uitgangspunt van onze dienstverlening, zodat onze klanten zich zorgeloos met hun
kernactiviteiten bezig kunnen houden. BIT onderscheidt zich door een hoog kennisniveau, jarenlange ervaring en een pragmatische aanpak.

Bij BIT is alles georganiseerd rond de centrale behoefte van zakelijke internetgebruikers: continuïteit. Omdat geen twee bedrijven gelijk zijn, stellen we elke oplossing op maat samen. Klanten krijgen zo precies de bedrijfszekerheid, de capaciteit, het groeipotentieel en de beveiliging die ze nodig hebben.

We beheren een drietal datacenters in Ede, alle drie in volledig eigendom. Deze datacenters functioneren volstrekt onafhankelijk van elkaar en zijn ruimschoots boven NAP gesitueerd.

BIT is gecertificeerd door DEKRA/KEMA voor zowel de datacenter- als internet service provider diensten en voldoet daarmee aan de normen van ISO/IEC 27001:2013.
Naast onze ISO/IEC 27001 certificering is de volledige dienstverlening van BIT ook NEN 7510 gecertificeerd. De Nederlandse norm NEN 7510 beschrijft de informatiebeveiliging specifiek voor de gezondheidszorg, waarbij de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van patiëntgegevens centraal staan.

Dienstoverzicht van aanbieder

  • Back-up en storage
  • Beheersdiensten
  • Betaaloplossingen
  • Externe applicaties
  • Hosting en co-locatie
  • Internet
  • Koppelen van vestigingen
  • Telefonie en Teleconferencing

Kaart

map

Contact opnemen

Neem contact op met deze aanbieder