Redudantie Maastricht - NDIX

20 januari 2023

Dubbel zo veilig, dubbel zo zeker:
Nu ook redundante dataconnectiviteit naar Maastricht

Als ondernemer of netwerkprofessional ben je altijd op zoek naar betrouwbare en veilige dataconnectiviteit naar Maastricht. En wij hebben geweldig nieuws voor jou! Onze nieuwe redundante dataconnectiviteit biedt nu dubbele veiligheid en zekerheid, waardoor jouw bedrijf altijd online blijft en in bedrijf is, zelfs tijdens de meest uitdagende omstandigheden.

Betrouwbaarheid en continuïteit

De nieuwe redundante dataconnectiviteit naar Maastricht voldoet aan de strengste veiligheidsnormen. Met een dubbele verbinding zorgen wij voor betrouwbaarheid en continuïteit van de bedrijfskritische applicaties van jouw bedrijf. Dit betekent dat, als er een storing optreedt op één van de verbindingen, jouw bedrijf nog steeds online blijft via de andere verbinding, zonder enige downtime.

Jouw bedrijf altijd beschermd

Wij begrijpen hoe belangrijk het is jouw bedrijf te beschermen tegen onvoorziene omstandigheden. Daarom is het hebben van redundante dataconnectiviteit essentieel om jouw bedrijf te beschermen en ervoor te zorgen dat het altijd online blijft. Met het privé netwerk van NDIX ben je verzekerd van een veilige verbinding, 24/7 gemonitord door ons eigen Network Operations Center (NOC)

Dubbele veiligheid en zekerheid

Kortom, onze nieuwe redundante dataconnectiviteit biedt jouw bedrijf dubbele veiligheid en zekerheid. Wij zijn ervan overtuigd dat deze nieuwe verbinding jouw bedrijf zal helpen de uitdagingen van de moderne zakenwereld het hoofd te bieden. En we kijken ernaar uit om samen te werken met jouw bedrijf om de beste connectiviteitsoplossing te vinden.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie?