Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.

See you at the DutchNight@CloudFest

08 januari 2019 16:15

Van 23 tot en met 29 maart 2019 is het weer tijd voor het grootste internet- en hosting event ter wereld in het attractiepark Europapark in Rust Duitsland, het CloudFest!

Op maandagavond 25 maart vieren wij samen met alle Nederlandse bezoekers de inmiddels befaamde ‘DutchNight@CloudFest’ (voorheen Netherlands goes WHD) De Dutch Night wordt ieder jaar beter bezocht en is hét moment om afspraken vast te leggen voor de rest van de week. Een avond die je dus beslist niet mag missen tijdens je bezoek aan CloudFest. 

logo dutch night cloudfest 

Maandag 25 maart is speciaal voor alle Nederlandse bezoekers de Dutch Night georganiseerd. Wij zijn erbij, jij toch ook? Blokkeer de datum alvast in je agenda, dit mag je niet missen!

CloudFest is een internationale beurs waar meer dan 7000 bezoekers, met name beslissers uit de cloud industrie, zich verzamelen om te  netwerken en ervaringen uit te wisselen met branchegenoten. Een onmisbaar event voor iedereen uit de branche. Er zijn honderden exposanten, tientallen key notes van vooraanstaande sprekers en een agenda vol met spannende activiteiten. 

NDIX is een open breedbandnetwerk voor bedrijven en instellingen uit alle sectoren. Elk bedrijf dat IT-services aanbiedt kan zich aansluiten op de digitale marktplaats van NDIX om zo extra klanten te verwerven. Bijna 100 Nederlandse en Duitse IT-dienstaanbieders bieden hun klanten de voordelen van een  betrouwbare, veilige en snelle glasvezelverbinding.

Tijdens de DutchNight@CloudFest hopen we veel van onze partners te mogen begroeten en maken we graag kennis met nieuwe partners.

Graag tot ziens op de DutchNight@CloudFest 2019!