Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.

Medewerkers

NDIX heeft een enthousiast team van medewerkers. Klik op een naam om meer over hen te lezen.

Chantal Nevenzel Financiële administratie

Sinds 1 juli 2019 is Chantal in dienst als Assistent-Controller op de financiële afdeling. Na de HAVO heeft ze een toeristische opleiding gevolgd aan de MTRO te Zwolle. Tijdens deze opleiding kwam ze er achter dat haar hart meer bij de backoffice werkzaamheden ligt en na het behalen van haar diploma is ze terecht gekomen bij een productiebedrijf in Vroomshoop op de financiële administratie. Hier heeft ze zich verder ontwikkeld als boekhoudkundig medewerker en middels de avondopleiding Assistent-Controller aan de Open Universiteit te Zwolle is dit gelukt. Inmiddels ruim 20 jaar later heeft Chantal veel ervaring opgedaan als Assistent-Controller bij een aantal bedrijven in de regio. Met deze ervaring draagt ze haar steentje bij aan de financiële administratie.

Monique Laarveld Secretariaat/HR

Thomas Beunders Software Engineer

Andrei Covaci Software Engineer

Peter Knot Software Engineer

Silva Slot Sales Binnendienst

Justin Mengerink Marketing en Communicatie

Dylan van Dijk Innovatie- en risicomanager

Dylan is een afgestudeerd computer technicus, die de eerste paar jaar van zijn carrière op de IT-afdeling van een radiotherapie instituut heeft gewerkt. Vanuit deze baan heeft hij de overstap gemaakt naar het IT-bedrijf Deltics. Binnen Deltics heeft Dylan onder andere als Coördinator IT Beheer meegeholpen bij het opzetten van de dienstverleningstak van Deltics. Dylan is vervolgens overgestapt naar de projectentak van Deltics en heeft de functie als IT consultant bekleed. Dylan is met name gespecialiseerd in netwerktechnologieën, security, glasvezel en WDM technieken. Binnen NDIX is Dylan verantwoordelijk voor alle technische ontwikkelingen en innovaties in de breedbandinfrastructuur van NDIX. Bij Dylan kunt u terecht voor alle technisch vraagstukken.

Ulrich Funke Project- en accountmanager Duitsland

Ulrich is afgestudeerd als geograaf en was voorheen werkzaam als project- en accountmanager bij verschillende organisaties in de ICT-branche. Ulrich is bij NDIX het aanspreekpunt voor klanten, partners en andere relaties uit Duitsland. Naast acquisitie en advisering van klanten behelst dit het informeren en aansluiten van nieuwe dienstaanbieders en infrastructuurpartners binnen het open breedbandmodel van NDIX.

Shirley Hofstede Verkoop binnendienst

Na haar MTRO-opleiding is Shirley 15 jaar in commerciële functies werkzaam geweest in de toeristische sector en zakelijke dienstverlening. Zo heeft ze ervaring opgedaan met inkoop en verkoop binnen reisbureaus en touroperators in Nederland, maar ook in Winterberg in Duitsland. Bij NDIX is Shirley onderdeel van de verkoop binnendienst. Zo zorgt ze voor het beantwoorden van access- en offerte-aanvragen. Klanten en partners kunnen met hun vragen over glasvezelaansluitingen bij Shirley en haar collega’s terecht.

Jeroen van de Lagemaat Algemeen directeur

Jeroen is verantwoordelijk voor de strategie van NDIX. Daarnaast ontwikkelt Jeroen nieuwe initiatieven en projecten, stimuleert hij innovatie bij klanten en andere organisaties. Hij draagt bij aan de ontwikkeling en het gebruik van nieuwe ICT- en breedbanddiensten en -infrastructuren.Voordat Jeroen in 2000 directeur van NDIX werd, heeft hij ruim 25 jaar gewerkt en gestudeerd op de Universiteit Twente. Na zijn studie Elektrotechniek (afstudeerrichting data- en telecommunicatie) is hij een aantal jaren onderzoeker geweest op het gebied van het gestructureerd ontwerpen van communicatiesystemen. Daarna heeft Jeroen achtereenvolgens een groot Europees onderzoeksproject gecoördineerd op dit vakgebied (Lotosphere), was hij de eerste zakelijk directeur van het onderzoeksinstituut CTIT en heeft hij 3 jaar gewerkt als manager van de Wireless Campus, alle op de Universiteit Twente.Bij Jeroen kunt u, naast algemene informatie over NDIX, haar strategie en rol in de breedbandmarkt, terecht voor algemene informatie over de ontwikkelingen op het gebied van breedbandtoepassingen, breedbandinfrastructuren en het gebruik daarvan in specifieke sectoren waar, naast innovatie, kostenbesparingen een prominente plaats in nemen.

Thomas van de Lagemaat Netwerk-engineer

Thomas is onderdeel van ons NOC-team. Thomas heeft gewerkt in de podium- en geluidstechniek en werkt na een studie Netwerkbeheer nu als Netwerk engineer bij NDIX aan diverse projecten. U kunt bij hem en de andere NOC-medewerkers terecht met al uw technische vragen over uw NDIX-aansluiting.

Koen van Mast Coördinator operations

Voordat Koen bij NDIX in dienst kwam, is hij werkzaam geweest als coördinator binnendienst bij een landelijk reintegratiebedrijf voor mensen met rug- en nekklachten. Bij NDIX is Koen het aanspreekpunt voor onze klanten en partners tijdens en na de oplevering van de NDIX-aansluiting. U kunt bij Koen terecht met vragen over planning van een oplevering en met technische vragen over de NDIX-aansluiting.

Francis Obermeijer Financieel administratief medewerkster

Francis heeft haar MEAO-opleiding afgerond, waarna ze aan de slag is gegaan als administratief medewerkster bij Zandwinning de Domelaar. Na zes jaren werkzaam te zijn geweest bij advocatenkantoor Daniëls Huisman, werkt Francis sinds maart 2016 bij NDIX op onze financiële administratie. Tot haar takenpakket behoren de crediteurenadministratie, het debiteurenbeheer en andere financieel administratieve werkzaamheden. Eén dag in de week maakt ze bovendien onderdeel uit van ons secretariaat en staat ze u te woord aan de telefoon.

Epke Pool NOC medewerkster

Epke werkt op onze technische helpdesk. Ze staat onze klanten te woord en verzorgt de communicatie met de klanten rondom onderhoudswerkzaamheden. Epke was voorheen werkzaam in de grafische sector. De laatste tijd werkt ze als helpdeskmedewerkster, onder andere bij Deltics. Daar heeft Epke al ervaring opgedaan met NDIX en onze klanten.

Luuk Smit NOC medewerker

Luuk is student Telematics aan de Universiteit Twente. Hij heeft als studieopdracht het dataverkeer op het NDIX-netwerk geanalyseerd en de groei van datastromen inzichtelijk gemaakt. Na voltooiing van zijn opdracht werkt hij nu naast zijn studie op het NDIX-NOC. Zijn werkzaamheden bestaan onder andere uit het opleveren van klanten en projecten als het WiFi-netwerk in de binnenstad van Enschede.

Klaas Sterken Netwerk Engineer

Klaas heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de ICT. Zo heeft hij 6 jaar bij Enertel en 10 jaar bij Ziggo gewerkt. Zijn ervaring met het bouwen van verbindingen voor Ziggo komt hem bij NDIX goed van pas. Hij is onderdeel van ons NOC-team en werkt onder andere aan de configuratie van VLAN’s, het onderzoeken en oplossen van storingen en het plaatsen van apparatuur in datacenters en op klantlocaties. Ook is hij betrokken bij de realisatie van grote projecten.

Mark Jansen Systeembeheerder/Webdesigner

Jarno Witjes Software Engineer

Sean Kuipers Software Engineer

Wouter Kamp Software Engineer

Sascha Landegge Software Engineer

Kathy Gaalman Marketing

Joey Kamphuis Online Marketing

Liane van Driel Verkoop binnendienst

Liane heeft Commerciële Economie gestudeerd aan de Saxion Hogeschool in Enschede. Bij PANalytical heeft ze ervaring opgedaan op de binnendienst. Daarnaast heeft ze vijf jaar een eigen winkel gehad in verlichting. Bij NDIX is Liane verantwoordelijk voor het contractbeheer en de oplevertrajecten van glasvezel- en NDIX-aansluitingen.

Guido Möllers Accountmanager Duitsland

Voordat Guido bij NDIX kwam, werkte hij meer dan 20 jaar in de verkoop van telecommunicatiesystemen en IT-oplossingen. Hij beschikt over een zeer uitgebreide kennis op dit gebied en is in Duitslands goed vertegenwoordigd. Guido is de contactpersoon voor onze Duitse klanten en partners. Hij is verantwoordelijk voor het werven van nieuwe klanten en de ondersteuning van bestaande klanten en partners. Guido is een netwerker pur sang en heeft contacten met bedrijven in elke branche. Hij bezoekt veel netwerkbijeenkomsten. Hij houdt er van om nieuwe bedrijven te leren kennen en contacten te leggen. In zijn vrije tijd is hij actief bij een schietvereniging.

Tom ter Huurne Netwerk-engineer

Als onderdeel van ons NOC-team bemant Tom onze 24/7 helpdesk en zorgt hij er voor dat klantaansluitingen opgeleverd worden en netwerkuitbreidingen gerealiseerd worden. Tom heeft na zijn studie Technische Informatica gewerkt als systeembeheerder bij een ICT-dienstverlener. Daar heeft hij ervaring opgedaan met het opzetten van complete bedrijfsnetwerken van begin tot eind: installatie van apparatuur, VLAN-configuratie, installatie van diensten als internet en VoIP en werkplekbeheer. Ervaring die bij NDIX goed van pas komt in het contact met onze klanten.

Martien Jalink Business support

Na zijn studie Industrial Engineering & Management is Martien bij NDIX gestart met de organisatie van het nieuwe evenement ICT-Square. Sinds september richt hij zich op de rol van NDIX in de Duitse markt. Al sinds de oprichting en de aanleg van een grensoverschrijdende glasvezelverbinding tussen Enschede en Münster is NDIX actief in beide landen. Met het leveren van internationale connectiviteit probeert NDIX grenzen weg te nemen en verbinding te stimuleren.

Harry Loof Manager operations

Harry is verantwoordelijk voor de organisatie van ons Network Operations Center (NOC): de mensen, de processen en de applicaties. Hij is na zijn studie HTS Elektrotechniek in de ICT-wereld werkzaam geweest en heeft veel ervaring met alle facetten van ICT-oplossingen voor het MKB. De afgelopen tien jaar heeft hij bij MetroPlus veel kennis opgedaan van virtuele applicaties en online dienstverlening. Heeft u vragen over het NOC, het NDIX-netwerk en onze technische oplossingen? Dan kunt u hiervoor bij Harry terecht.

Rosanne Nijboer-Schot Secretariaat

Rosanne is samen met Renate het eerste aanspreekpunt voor onze bezoekers en bellers. Ze heeft de opleiding Algemeen Secretaresse gevolgd aan het ROC van Twente in Hengelo. Rosanne ondersteunt de NDIX-medewerkers met administratieve taken en agendabeheer. Daarnaast neemt ze de inkomende telefoongesprekken aan en zorgt ervoor dat ze op correcte wijze doorverbonden worden met de juiste NDIX-medewerker.

Jolanda Pluimers Financieel manager

Na haar studie bedrijfseconomie aan Saxion is Jolanda werkzaam geweest als controller bij de Rouweler Groep. Daar was ze verantwoordelijk voor het opstellen van periodieke cijfers, stuurinfo, budgetten, jaarrekeningen. Nu is ze financieel manager bij NDIX en tevens lid van het MT. Het leukste vindt ze dat je altijd opzoek bent naar het verbeteren van de continuïteit van de onderneming op basis van cijfers en procesverbetering. Samenwerken met mensen vindt ze fantastisch dus ook het HR-gedeelte van haar functie past precies bij haar.

Dennis Seppenwoold Accountmanager Nederland

Dennis is afgestudeerd aan de opleiding HBO Commerciële economie en heeft daarna ervaring opgedaan in de binnen- en buitendienst. Hij is nu werkzaam bij NDIX in de functie van accountmanager als aanspreekpunt voor onze klanten in Nederland. Hij onderzoekt graag samen met de klant de mogelijkheden om een aansluiting op het NDIX netwerk te realiseren.

Dennis Snijder Senior account manager

Dennis is senior accountmanager en houdt zich voornamelijk bezig met klanten en partners in Nederland en Duitsland. Hij is zijn hele carrière al werkzaam in de telecombranche. Ooit begonnen bij British Telecom, is hij via een kleine omzwerving terecht gekomen bij NDIX. U kunt bij Dennis terecht voor alle vragen over de digitale marktplaats, de internet exchange en alle overige diensten van NDIX. Bel hem met uw vragen of kom langs!

Pedja Vasiljevic NOC medewerker

Pedja bemant samen met collega’s de helpdesk van het NDIX-NOC. U kunt bij hem terecht voor alle technische zaken rondom uw NDIX-aansluiting. Ook verzorgt hij het plaatsen van apparatuur bij onze klanten. Voorheen heeft hij als NOC-operator bij Reggefiber gewerkt aan het beheer van particuliere glasvezelaansluitingen.