Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.

Medewerkers

NDIX heeft een enthousiast team van medewerkers. Klik op een naam om meer over hen te lezen.

Jeroen van de Lagemaat Algemeen directeur

Jeroen is als algemeen directeur met name verantwoordelijk voor de strategie van NDIX. Hij is een verbinder en innovator, die nieuwe initiatieven en projecten ontwikkelt op het gebied van innovatie. Voordat Jeroen in 2000 directeur van NDIX werd, werkte en studeerde hij ruim 25 jaar aan de Universiteit Twente. Na zijn studie Elektrotechniek (afstudeerrichting data- en telecommunicatie), die hij combineerde met basketballen op niveau, is hij een aantal jaren wetenschappelijk onderzoeker en docent geweest op het gebied van digitale communicatienetwerken. Hij heeft een groot Europees onderzoeksproject gecoördineerd op dit vakgebied (Lotosphere), hij was de eerste zakelijk directeur van het onderzoeksinstituut CTIT en hij heeft 3 jaar gewerkt als manager van de Wireless Campus, allen op de Universiteit Twente. Bij Jeroen kunt u, naast algemene informatie over NDIX, haar strategie en rol in de breedbandmarkt, terecht voor algemene informatie over de ontwikkelingen op het gebied van ICT-toepassingen, breedbandinfrastructuren en het gebruik daarvan in diverse sectoren. En hij kan, dankzij zijn uitgebreide netwerk, u in contact brengen met partijen die in dit kader voor u relevant kunnen zijn. Naast zijn functie bij NDIX is Jeroen onder meer voorzitter van de stichting TalentIT Twente en bestuurslid van het Techwise project van het ROC van Twente.

Rosanne Nijboer-Schot Secretaresse

Rosanne is het eerste aanspreekpunt voor onze bezoekers en bellers. Ze heeft de opleiding Algemeen Secretaresse gevolgd aan het ROC van Twente in Hengelo. Rosanne ondersteunt de NDIX-medewerkers met allerlei administratieve taken, bestellen van kantoorartikelen, en agendabeheer. Daarnaast neemt ze de inkomende telefoongesprekken aan en zorgt ervoor dat ze op correcte wijze doorverbonden worden met de juiste NDIX-medewerker, de bezoekers ontvangt zij met een kopje koffie en verwijst ze vervolgens naar de juiste ruimte.

Thomas van de Lagemaat Manager NOC/Operations

Thomas is manager van ons NOC-team. Thomas heeft gewerkt in de podium- en geluidstechniek en heeft daarna een opleiding tot Network Engineer gevolgd. Thomas is nu leidinggevende van de NOC en operations afdeling en daarnaast als techneut betrokken bij projecten en lid van het innovatie team van NDIX. U kunt bij hem en de andere NOC-medewerkers terecht met al uw technische vragen over uw NDIX-aansluiting.

Epke Pool NOC medewerkster

Epke is actief bij het NOC en bij Operations, waar ze veel contact heeft met klanten en leveranciers. Hierbij levert ze onder andere informatie en helpt ze klanten met eventuele vragen en problemen over hun verbinding. Ook houdt ze zich intern veel bezig met contracten. Epke was voorheen werkzaam in de grafische sector bij een drukkerij, waarna ze de ICT-wereld is ingerold. Na het onderhouden van het NDIX NOC extern bij Deltics is ze bij NDIX begonnen toen het NOC over is gegaan naar eigen beheer van NDIX. Het leukste aan het werken bij NDIX vindt Epke het klantenaspect, waar ze graag haar best voor doet om er zo voor te zorgen dat klanten tevreden blijven.

Klaas Sterken Netwerk Engineer

Klaas heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de ICT. Zo heeft hij 6 jaar bij Enertel en 10 jaar bij Ziggo gewerkt. Zijn ervaring met het bouwen van verbindingen voor Ziggo komt hem bij NDIX goed van pas. Hij is onderdeel van ons NOC-team en werkt onder andere aan de configuratie van VLAN’s, het onderzoeken en oplossen van storingen en het plaatsen van apparatuur in datacenters en op klantlocaties. Ook is hij betrokken bij de realisatie van grote projecten.

Mark Jansen Systeembeheerder/Webdesigner

Als wahrer Autodidakt ist Mark perfekt für diese Branche geschaffen. Mit einer verkürzten Ausbildung im IKT-Bereich und diversen Kursen, bahnte er sich seinen Weg in die IT und vergrößerte immer mehr seine Kenntnisse auf dem Gebiet von Technik en Grafikdesign. Mark hat als Systemadministrator und im Support für große Unternehmen gearbeitet. Zwischenzeitlich ist er auch selbstständig gewesen und erstellte und verwaltete Webseiten und Apps. Bei NDIX ist er sowohl Systemadministrator als auch Webdesigner. Er findet es faszinierend, am Wachstum von NDIX teilzuhaben, denn bei uns sind Innovation und Fortschritt von größter Bedeutung.

Shirley Hofstede Teamleider Verkoop Binnendienst

Na haar MTRO-opleiding (Toerisme & Recreatie) is Shirley ruim 20 jaar in commerciële functies werkzaam geweest in horeca, toeristische sector en zakelijke dienstverlening. Service en kwaliteit leveren staan daardoor hoog in het vaandel bij haar. Zo heeft ze onder andere ervaring opgedaan met in- en verkooptrajecten binnen reisbureaus en touroperators in Nederland, inclusief bij een groot Nederlands hotel in Winterberg (D) als Front Office Manager, waar ze het nog steeds vaak over heeft. Bij NDIX is Shirley Coördinator/Teamleider Verkoop Binnendienst en verantwoordelijk voor de administratieve en operationele processen van deze afdeling. Ze is het aanspreekpunt op operationeel- en procesniveau en ze werkt mee aan de verbetering en continuïteit van de verkoopprocessen en automatisering. Ook zorgt ze, als senior accountmanager, ondersteunt zij collega’s van de buitendienst met advies en verwerking van verkoop en relatiebeheer. Het hebben van verkoop- en adviesgesprekken en het onderhouden van relaties als de klanten, partners en leveranciers vindt ze (bijna) wel het leukst om te doen!

Dennis Snijder Senior account manager

Dennis is senior accountmanager en houdt zich voornamelijk bezig met klanten en partners in Nederland en Duitsland. Hij is zijn hele carrière al werkzaam in de telecombranche. Ooit begon hij bij British Telecom en via een kleine omzwerving is hij terecht gekomen bij NDIX. Inmiddels is hij al sinds 2010 actief bij NDIX. Dennis geniet bij NDIX van de goede onderlinge sfeer binnen het bedrijf en het feit dat geen enkele dag hetzelfde is. Bel hem met uw vragen of kom langs!

Liane van Driel Verkoopmedewerkster Binnendienst

Liane heeft Commerciële Economie gestudeerd aan de Saxion Hogeschool in Enschede. Bij PANalytical deed ze daarna ervaring op de binnendienst, waarnaast ze vijf jaar een eigen winkel gehad heeft in verlichting. Al ruim 10 jaar actief bij NDIX, is Liane op dit moment frontofficemedewerker bij de afdeling Verkoop Binnendienst.

Guido Möllers Accountmanager Duitsland

Voordat Guido bij NDIX kwam, werkte hij meer dan 20 jaar in de verkoop van telecommunicatiesystemen en IT-oplossingen. Hij beschikt over een zeer uitgebreide kennis op dit gebied en is in Duitslands goed vertegenwoordigd. Guido is de contactpersoon voor onze Duitse klanten en partners. Hij is verantwoordelijk voor het werven van nieuwe klanten en de ondersteuning van bestaande klanten en partners. Guido is een netwerker pur sang en heeft contacten met bedrijven in elke branche. Hij bezoekt veel netwerkbijeenkomsten. Hij houdt er van om nieuwe bedrijven te leren kennen en contacten te leggen. In zijn vrije tijd is hij actief bij een schietvereniging.

Martien Jalink Projectmanager Duitsland

Na zijn studie Industrial Engineering & Management is Martien bij NDIX gestart en richt hij zich op de rol van NDIX in de Duitse markt. Al sinds de oprichting en de aanleg van een grensoverschrijdende glasvezelverbinding tussen Enschede en Münster is NDIX actief in beide landen. Met het leveren van internationale connectiviteit probeert NDIX grenzen weg te nemen en verbinding te stimuleren. De komende jaren worden daarbij tientallen industrieterreinen in het nabije Münster van glasvezel voorzien en honderden bedrijven op het NDIX-netwerk aangesloten.

Francis Obermeijer Financieel administratief medewerkster

Francis heeft haar MEAO-opleiding afgerond, waarna ze aan de slag is gegaan als administratief medewerkster bij Zandwinning de Domelaar. Na zes jaren werkzaam te zijn geweest bij advocatenkantoor Daniëls Huisman, werkt Francis sinds maart 2016 bij NDIX op onze financiële administratie. Tot haar takenpakket behoren de crediteurenadministratie van A tot Z en andere financieel administratieve werkzaamheden.

Kathy Gaalman Teamleider Marketing

Kathy heeft na haar marketingstudie aan de Hogeschool Enschede brede internationale ervaring opgedaan in commerciële functies, waarna het marketingvakgebied steeds meer begon te trekken. Bij een internationale machinefabriek was ze geruime tijd verantwoordelijk voor de marketing & communicatie. Nu is Kathy binnen NDIX werkzaam als Teamleider Marketing, waarbij ze leidinggeeft aan een team jonge enthousiaste marketeers. Daarnaast is ze werkzaam als loopbaan- en burnout coach, waarbij ze haar eigen paarden waar nodig ook in kan zetten. Als werkgever onderscheidt NDIX zich volgens Kathy door haar open en informele cultuur, waarbij werknemers veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgen.

Justin Mengerink Marketing en Communicatiemedewerker

Justin studeerde Communicatiewetenschap in Nijmegen, waar hij voor zijn stageperiode vijf maanden meeliep bij NDIX als contentmarketeer. Na deze periode ging hij door bij NDIX als communicatie- en marketingmedewerker. Hij schrijft artikelen en houdt zich bezig met het up-to-date houden van de social media. De grote variatie aan opdrachten en de klantgerichte benadering bevallen hem het meest aan zijn werk bij NDIX.

Harry Loof Manager automatisering

Na zijn studie HTS Elektrotechniek was Harry actief in de ICT-wereld, met onder andere een eigen bedrijf dat zich bezighield met kantoorautomatisering en softwareontwikkeling. Daarbij was dit bedrijf ook een dienstverlener op het NDIX-netwerk. In 2014 kwam Harry in dienst bij NDIX, waar hij begon als manager operations en hielp met het opzetten van het NOC. Inmiddels is hij manager automatisering en leidt hij een eigen softwareteam, met als het doel dat klanten en partners nog gemakkelijker gebruik kunnen maken van de dienstverlening van NDIX.

Andrei Covaci Software Engineer

Thomas Beunders Software Engineer

Dylan van Dijk Innovatie- en risicomanager

Dylan is jaren lang verantwoordelijk geweest voor het goed functioneren, uitbouwen en verbeteren van het huidige private NDIX Ethernet en WDM-netwerk in Nederland en Duitsland. Om het netwerk en de serviceorganisatie er omheen volgens de hoogste standaarden op te bouwen heeft Dylan samen met Harry Loof de huidige technische afdeling van NDIX (Netwerk Operations Center) vormgegeven. Toen in 2019 de techneuten en de technische managers goed waren opgeleid is Dylan een nieuwe uitdaging aangegaan. Af en toe mag hij echter zijn ervaring nog inzetten om de technische afdeling te ondersteunen bij complexe projecten. Dylan is nu verantwoordelijk voor de toekomstige NDIX-producten, netwerk en het toekomstige technische marktaandeel van NDIX. Om dit een onderdeel te laten uitmaken van de NDIX-organisatie zal Dylan een innovatieteam vormgeven.

Monique Laarveld Receptioniste/HR

Sinds februari 2020 is Monique met veel plezier in dienst bij NDIX, waar zij de rol van receptioniste vervult. Onlangs heeft zij haar opleiding HR afgerond, dus zij mag zich nu dus ook officieel HR-medewerker noemen! Met betrekking tot deze zaken zul je haar dus steeds vaker tegenkomen. Monique heeft een divers takenpakket wat haar werk nooit een dag hetzelfde maakt en wat haar onmisbaar maakt bij NDIX. Van wetten tot personeelsgesprekken tot agendabeheer, niks is te gek voor haar! De diversiteit in alle verschillende taken vindt zij dan ook het allerleukste aspect van het werken bij NDIX.

Tom ter Huurne Manager Techniek

Als onderdeel van ons NOC-team bemant Tom onze 24/7 helpdesk en zorgt hij er voor dat klantaansluitingen opgeleverd worden en netwerkuitbreidingen gerealiseerd worden. Tom heeft na zijn studie Technische Informatica gewerkt als systeembeheerder bij een ICT-dienstverlener. Daar heeft hij ervaring opgedaan met het opzetten van complete bedrijfsnetwerken van begin tot eind: installatie van apparatuur, VLAN-configuratie, installatie van diensten als internet en VoIP en werkplekbeheer. Ervaring die bij NDIX goed van pas komt in het contact met onze klanten.

Pedja Vasiljevic NOC medewerker

Pedja bemant samen met collega’s de helpdesk van het NDIX-NOC. U kunt bij hem terecht voor alle technische zaken rondom uw NDIX-aansluiting. Ook verzorgt hij het plaatsen van apparatuur bij onze klanten. Voorheen heeft hij als NOC-operator bij Reggefiber gewerkt aan het beheer van particuliere glasvezelaansluitingen.

Luuk Smit Netwerk Engineer

Luuk heeft Telematics gestudeerd aan de Universiteit Twente. Als studieopdracht heeft hij voor NDIX het dataverkeer op het NDIX-netwerk geanalyseerd en de groei van datastromen inzichtelijk gemaakt, waarna hij onderdeel werd van ons NOC-team. Hier werkt hij onder andere aan de configuratie van VLAN’s, het onderzoeken en oplossen van storingen en het plaatsen van apparatuur in datacenters en op klantlocaties. Ook is hij betrokken bij de realisatie van projecten.

Peter Lenten Sales & Marketingmanager

In september 2021 is Peter Lenten gestart bij NDIX. Peter is verantwoordelijk voor de commerciële organisatie van NDIX. Voor zijn start bij NDIX heeft Peter verschillende commerciële leidinggevende functies gehad. Bij NDIX ziet Peter veel mogelijkheden om te ondernemen. Peter ziet klanten en partners als de basis om een commerciële strategie en toekomstvisie te ontwikkelen. De klant staat altijd centraal bij Peter. Met een waardering voor duidelijkheid en een focus op het menselijke aspect is Peter daarmee een goede fit voor NDIX.

Dennis Seppenwoold Accountmanager Nederland

Dennis is sinds 2013 werkzaam voor NDIX waarbij hij al vele klanten heeft mogen helpen om het NDIX-netwerk als drager te gebruiken voor hun IT-infrastructuur. Met zijn jarenlange ervaring en hbo-opleidingen Technische Bedrijfskunde en Commerciële Economie als bagage helpt hij ook jou graag om het NDIX-netwerk in te zetten voor jouw organisatie. Naast de tijd die hij voor NDIX werkt staat hij graag op het voetbalveld, op ski’s, rijdt hij motor, en geniet hij van reizen.

Silvia Slot Verkoopmedewerkster Binnendienst

Silvia is bij NDIX backofficemedewerker bij de Verkoop Binnendienst en Operations. Na onder andere gestudeerd te hebben op de Universiteit Twente, is ze werkzaam geweest als stafmedewerker logistiek en administratief medewerker bij verschillende bedrijven. Nu zorgt ze ervoor dat de inkoopfacturen en administratie binnen het CRM van NDIX goed verwerkt en gecontroleerd worden. Bij NDIX geniet ze van het enthousiasme binnen het team en de algemene goede sfeer bij het bedrijf.

Monique Mulder Verkoopmedewerkster Binnendienst

Monique is sinds augustus 2021 actief bij NDIX. Met een afgeronde opleiding MEAO Administratief heeft ze ervaring opgedaan bij de bedrijven Unimet en Keratile binnen de afdeling Planning en Inkoop. Bij NDIX werkt ze binnen de verkoop binnendienst als commercieel administratief medewerkster. Wat Monique heel erg bevalt binnen NDIX is de goede onderlinge sfeer.

Ulrich Funke Project- en accountmanager Duitsland

Ulrich is afgestudeerd als geograaf en was voorheen werkzaam als project- en accountmanager bij verschillende organisaties in de ICT-branche. Ulrich is bij NDIX het aanspreekpunt voor klanten, partners en andere relaties uit Duitsland. Naast acquisitie en advisering van klanten behelst dit het informeren en aansluiten van nieuwe dienstaanbieders en infrastructuurpartners binnen het open breedbandmodel van NDIX.

Jolanda Pluimers Financieel manager

Binnen NDIX is Jolanda verantwoordelijk voor Financiën en Personeel en daarnaast maakt zij onderdeel uit van het MT. Ze heeft dus een dubbelrol welke ze met veel enthousiasme vervult en perfect bij haar past. In deze groeiende organisatie vindt zij het fantastisch om hier de verantwoordelijkheid voor te mogen dragen. Een groeiend bedrijf zorgt voor veel ontwikkelingen, veranderingen en professionaliteit op deze twee vakgebieden. Jolanda heeft haar hele carrière deze dubbelrol vervult. Na haar studie bedrijfseconomie is Jolanda 12.5 jaar werkzaam geweest als groepscontroller bij de Rouweler Groep, een bedrijf waar vele activiteiten en processen aanwezig waren, met meerdere vestingen, franchise, inkoop wereldwijd, productie, assemblage. Haar rugzak met ervaring is daardoor goed gevuld. Het leukste vindt zij om altijd op zoek te zijn naar het verbeteren van de continuïteit van de onderneming op basis van cijfers en procesverbetering. Samenwerken met mensen is daarbij uiteraard het meest belangrijk.

Chantal Nevenzel Financiële administratief medewerkster

Sinds 1 juli 2019 is Chantal in dienst als Assistent-Controller op de financiële afdeling. Na de HAVO heeft ze een toeristische opleiding gevolgd aan de MTRO te Zwolle. Tijdens deze opleiding kwam ze er achter dat haar hart meer bij de backoffice werkzaamheden ligt en na het behalen van haar diploma is ze terecht gekomen bij een productiebedrijf in Vroomshoop op de financiële administratie. Hier heeft ze zich verder ontwikkeld als boekhoudkundig medewerker en middels de avondopleiding Assistent-Controller aan de Open Universiteit te Zwolle is dit gelukt. Inmiddels ruim 20 jaar later heeft Chantal veel ervaring opgedaan als Assistent-Controller bij een aantal bedrijven in de regio. Met deze ervaring draagt ze haar steentje bij aan de financiële administratie.

Joey Kamphuis Medewerker Online Marketing

Joey is in februari 2021 bij NDIX gekomen als stagiair Online Marketing. Inmiddels is de stage afgerond en zit hij in de 4e jaar van zijn opleiding Commerciële Economie – Online Marketing. Nu vervult hij een parttimefunctie bij NDIX. Met zijn grafische achtergrond houdt hij zich veel bezig met visuele uitingen en (online) marketingcommunicatie campagnes. Het brede takenpakket en de mogelijk om zichzelf verder te ontwikkelen bevalt hem wel bij NDIX.

Giulia Mesicek Marketingmedewerker Duitsland

De Nederlands-Duitse Giulia volgde in Nijmegen de bacheloropleiding Duits en deed als master Nederland-Duitsland-studies, met dé focus op grensoverschrijdende samenwerking. Dankzij verschillende stages in zowel Nederland als Duitsland zag ze de mogelijkheden en kansen die er liggen voor beide landen. Vanuit het kantoor bij de haven in Münster werkt zij sinds augustus 2021 momenteel aan de Duitse marketing voor NDIX. Hiermee is Giulia een ware bruggenbouwer tussen de Nederlandse en de Duitse markt.

Jarno Witjes Software Engineer

Jarno heeft tijdens zijn studie HBO-ICT Software Engineering aan de Saxion Hogeschool te Enschede, gewerkt aan een prototype van een NDIX klantenportaal. Na zijn studie is hij onderdeel geworden van het softwareteam binnen NDIX, waarbij hij verder werkt aan de ontwikkeling van het klantenportaal en ook begeleiding geeft aan een jong, enthousiast team van programmeurs. Naast zijn werkzaamheden aan het klantenportaal is hij ook bezig om samen met het NOC software te ontwikkelen dat het netwerkbeheer moet bevorderen.

Wouter Kamp Software Engineer

Peter Knot Software Engineer