Datacenter connectiviteit - NDIX

Datacenter connectiviteit

Heb je apparatuur in één of meerdere datacenters staan? Wil je een redundante ring maken of een tweede back-up locatie voor meer bedrijfszekerheid? Of wil je als dienstaanbieder in een ander datacenter connecteren met een andere aanbieder? Hiervoor kan NDIX de backbone van jouw IT organisatie leveren tussen je bedrijfsnetwerk en de datacenters waar jouw apparatuur staat. Met ultrahoge bandbreedtes!

Datacenter connectiviteit

NDIX kan voor ieder aangesloten bedrijf een veilige verbinding opzetten naar een datacenter. Daar kan, geheel buiten het internet om, data veilig en off-line worden opgeslagen. Deze koppelingen worden tot stand gebracht door kosteloze VLAN’s. Het enige dat je daarvoor nodig hebt, is een NDIX-poort in elk datacenter dat gekoppeld moet worden.

Ook als het bedrijf gehackt wordt blijven deze back-up bestanden buiten schot. Het is zelfs mogelijk om je verbinding ernaar toe alleen te activeren als de back-up gemaakt wordt, om deze vervolgens weer af te sluiten. Hackers die op het bedrijfsnetwerk hebben ingebroken en rondneuzen kunnen niet bij deze back-ups komen en weten ook niet dat deze offline back-up bestaat.

Als alternatief bieden wij ook eigen WDM-kanalen tussen datacenters.

 

NDIX levert next level connectivity ook via datacenter connectiviteit als zakelijke verbindingen

Voorwaarden NDIX-poort in datacenter

  • Levering is afhankelijk van de beschikbare capaciteit.
  • De contractsduur is 36 maanden.
  • Poort is exclusief patching.
  • Tarieven zijn geldig in alle datacenters waar een NDIX-locatie aanwezig is.

Wij werken samen met bijna alle glasvezelpartners in Nederland, waardoor het bijna altijd mogelijk is een verbinding te realiseren.

Neem contact op voor
meer informatie