Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.

Ontbijten met ondernemers in Münster

13 februari 2020 13:00

In de vroege ochtend op 13 februari troffen ondernemers gevestigd in het industriegebied Mecklenbeck in Münster elkaar in Parkhotel Hohenfeld om zich over een zakelijke glasvezelaansluiting (FttB) te laten informeren.

Aan de hand van een presentatie werden de plannen en de uitbouw van het glasvezelnetwerk in Münster, stadsdeel Mecklenbeck uitgelegd door NDIX bv, netwerkoperator in GigabitCity Münster. Ook de ontwikkelingspartners Primevest Capital Partners, GFS (German Fiber Solution), de gemeenste Münster alsmede de IT-partners EPCAN, TKRZ, und WIFISAX waren aanwezig. 

Parkhotel Hohenfeld 

De stad Münster (Nordrhein Westfalen) is sinds augustus 2018 één van de GigabitCities van NDIX waarbij bedrjiven de mogelijkheid hebben om zich aan te sluiten op het snelle glasvezelnetwerk met een standaard bandbreedte van 1 Gbit/s. Op basis van de positieve sfeer bij het ontbijt wordt verwacht dat voor 1 juni aanstaande voldoende bedrijven zich aangemeld hebben zodat zo snel mogelijk met de aanleg van de glasvezel kan worden begonnen.