Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.

Twente Treasures - Hack your way into Twente

03 oktober 2016 09:40

Je kent het wel: na je vakantie in het buitenland zit je vol verhalen over prachtige plekken, momenten en belevenissen. Je vrienden vragen hoe het was en jij kan ze alles vertellen over de plek waar je bent geweest. ...Maar weet jij ook zoveel van je éigen regio?! Op 7 en 8 oktober organiseert 20Creathon een creathon om de natuur met al haar mooie plekjes in Twente op de kaart te zetten. Zorg dat je erbij bent!

Het doel van deze creathon is om innovatieve digitale producten te ontwikkelen die viral gaan. Eerst in Twente: vooral stedelingen moeten worden uitgedaagd en worden geholpen om de mooie plekjes op te zoeken en daarover ervaringen te delen. Het idee dat jullie bedenken moet uiteindelijk ook toepasbaar zijn voor andere regio's in Nederland. Hoe gaaf zou het zijn als jullie ontwerp straks ter promotie van alle regio's in Nederland gebruikt gaat worden?!

Je werkt tijdens de creathon in een multidisciplinair team. Elk van de teams werkt in een competitie aan een zelf gekozen ontwerp. Coaches op het gebied van innovatie, productontwikkeling en marketing staan voor elk team klaar. Evenals experts uit natuurorganisaties en IT bedrijven die met je ontwerp aan de slag willen.

Werk jij met een team creatieve ideeën om tot concrete acties? Meld je dan nu aan, en ga voor de hoofdprijs van € 500!

Lees hier meer over deze creathon.