Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.

Evenement Twente aan Zee: Verbinden door grenzen te verleggen

11 februari 2014 11:46

Over de grens van je eigen netwerk liggen prachtkansen. Bij andere ondernemers én non-profitorganisaties. Zij komen 13 maart 2014 bij Twente aan Zee allemaal samen voor het nieuwe ondernemen. Een bijzonder evenement op een bijzondere locatie, namelijk poppodium Atak in Enschede. Deze avond bent u vanaf 19.00 uur welkom en om 19.30 uur start het officiële programma.

Topmensen uit kleine en grote ondernemingen en vertegenwoordigers van non-profitorganisaties en (semi)overheid ontmoeten elkaar bij dit evenement. Door nieuwe verbindingen te leggen en te ontdekken wat we voor elkaar kunnen doen, krijgen we onverwachte businesspartners.

Wanneer alle spelers in de Twentse economie elkaar beter kennen en meer samenwerken, zijn de mogelijkheden grenzeloos. Twente ligt dan niet alleen aan het Twentekanaal, maar ook aan Zee.

Over het programma
Als inspiratie laat Jitske Kramer (bedrijfsantropoloog) ons zien hoe je verschillen in de organisatie in je voordeel kan laten werken en hoe je ze kan verbinden. Kijk met andere ogen naar het bekende en zoek nieuwe ideeën binnen en buiten je organisatie. Dit leidt tot Cross Link Business.

Daarna is er de keus uit 2 workshops waarbij contacten en inspiratie een rol spelen. Brainstorm over nieuwe producten of diensten met collega ondernemers of krijg inzicht in de arbeidsmarkt in de nieuwe economie.
Parallel hieraan is er een Innovatieve Speeddate. Is er een probleem dat je intern niet kunt oplossen? Vind hier de organisatie of die persoon die de oplossing heeft.

Programma en aanmelding

Persbericht ONE Enschede
NDIX is sponsor van dit evenement