Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.

Tariefverlaging glasvezelverbindingen TReNT

14 januari 2014 09:12

TReNT Glasvezel heeft in een aantal regio’s de prijzen voor een NDIX-aansluiting verlaagd. Nergens in het TReNT-gebied kost een 100 Mb/s NDIX-aansluiting, inclusief een beheerde CPE op klantlocatie, meer dan € 450 p/m (looptijd vijf jaar).

Zo zijn in bijvoorbeeld Borne, Losser, Haaksbergen, Neede, Aalten en Ulft, maar ook in Ede, Tiel en Geldermalsen de prijzen fors verlaagd. De eenmalige aansluitkosten zijn afhankelijk van de graafafstand, maar door het continue uitbreidingen van het netwerk komt een glasvezelaansluiting van TReNT voor steeds meer organisaties binnen handbereik. Ligt de locatie minder dan 200 meter van het TReNT-netwerk, dan bedragen de eenmalige aansluitkosten slechts € 1.500.

Zie de postcodecheck op de website van TReNT om in één oogopslag te zien of TReNT Glasvezel kan leveren en wat een NDIX-aansluiting op die locatie zal kosten. Overigens gelden in gebieden waar TReNT Glasvezel in het verleden d.m.v. vraagbundeling lage tarieven heeft kunnen realiseren nog steeds de lage vraagbundelingstarieven.